Search Results for: "klientai"
Vaikystės vasaras juvelyras Vaidas Gaižauskas leisdavo kaime pas senelius. Senelio kalvėje mažas berniukas negalėdavo atitraukti akių nuo senelio rankų, kurioms paklusdavo nemaži metalo gabalai. „Kas žino, gal kaip tik tada ir gimė manasis noras išmokti, kaip suvaldyti metalą“, – šiandien sako Ispanijoje, Valensijos mieste gyvenantis juvelyras, kurio darbus iš arti bus galima apžiūrėti balandžio 7-9 dienomis Lietuvos parodų ir kongresų centre vyksiančioje grožio industrijos parodoje „Pelenė“.
Iš vaisių ir daržovių šviežiai išspaustos sultys ar trinti kokteiliai daugeliui žmonių tapo kasdienio maisto raciono dalimi. Šviežias Lietuvoje užaugintų daržovių derlius, soduose sunokę obuoliai, vėlyvos rudens uogos vis dažniau keliauja į šviežių sulčių barų sulčiaspaudes. Tačiau posakis, kas per daug – tas nesveika, galioja ir šiuo atveju.
Ar pastebėjote, kad nedidelis desertas po pietų daro stebuklus? Tiesioginis vadovas nebeatrodo toks reiklus ir pretenzingas, klientai tampa malonesni, mes pasijuntame laimingesni, o gyvenimas tampa gerokai saldesnis visomis prasmėmis. Visa tai lemia tam tikros medžiagos, kurios išsiskiria smegenyse, valgant vienokį ar kitokį maistą. Taigi, ką valgyti, kad būtume sveiki, o mūsų nuotaika – visuomet pakili?
Tikriausiai sutiksite, kad psichologinė manipuliacija neatsiejama nuo verslo ir politikos pasaulio. Šį kartą pabandykime išsiaiškinti, kaip toks reiškinys atrodo kasdieniame mūsų gyvenime, kai mumis manipuliuoja viršininkas, bendradarbiai, antroji pusė, draugai, vaikai, tėvai arba visiškai nepažįstami žmonės.
Nuomonių apie maisto papildus esti įvairių. Dažnas mano, kad jų vartojimas neefektyvus, nebūtinas, o nauda – ne visada pagrįsta.
Lietuvoje sparčiai daugėjant restoranų darosi sunku atskirti, kuri vieta – išties gera ir verta dėmesio, o kur užsukus gali tekti nusivilti. Kad suprasti būtų lengviau, projekto „30 geriausių restoranų“ suburtos Gero maisto akademijos narė Urtė Mikelevičiūtė ir alaus someljė Jonas Lingys papasakojo, kokius kriterijus turėtų atitikti geras restoranas.
Kelis dešimtmečius žmonės manė, kad riebalai – blogis, kuris užkemša arterijas, kelia cholesterolio lygį kraujyje ir baugina nutukimu. Šiandien ši karinga nuostata slopsta, bet mitybos specialistai pripažįsta, kad žmonės, domėdamiesi sveika mityba, vis dar pasimeta tarp daugybės prieštaringos informacijos.
Kad ir kaip nesinori to pripažinti, vis dėlto, daugelis iš mūsų didžiąją dienos dalį praleidžia biure. Tam, kad čia atliekami darbai praeitų kaip įmanoma sklandžiau ir efektyviau, reikia ne tik asmeninės motyvacijos, bet ir patogios darbo aplinkos, kurią gali užtikrinti tinkamai pasirinkti biuro baldai. Į kokius aspektus tuomet vertėtų atkreipti dėmesį?
Vos šių metų rugpjūtį įmonės veiklą pradėję Autorentalis.lt vadovai šiandien džiaugiasi sėkmingais sprendimais – jau pirmaisiais savo gyvavimo mėnesiais įmonė pavergė lietuvių širdis, teikdama tai, kas Lietuvoje iki šiol nebuvo prieinama – didžiausią naujų automobilių nuomos pasiūlą ir lanksčiausias, kiekvieno kliento poreikius atitinkančias užsakymo sąlygas vienoje platformoje.
Rugpjūčio mėnesį Vilniaus laukia neeilinis mados įvykis – iškilmingo 70-ųjų Indijos Nepriklausomybės metinių šventinio vakaro metu prašmatnų mados šou surengs tarptautiniu mastu pripažinti Indijos aukštosios mados atstovai – dizainerių duetas „Shantanu & Nikhil“.