Search Results for: "virtuvės gudrybės"
Kulinarė ir virtuvės žurnalistė Beata Nicholson jau šešerius metus kiekvieną dieną bendrauja su savo blogo skaitytojais ir dažniausias jų klausimas būna – kaip greitai ir neišleidžiant papildomai nė lito pagaminti skanesnį ir sveikesnį maistą sau ir artimiausiems žmonėms.
Kartais reikia labai nedaug, kad įveiktume vieną ar kitą buities problemą. Reikia paprasčiausio žinojimo ir tiek. Patirties pasaulyje sukaupta pakankamai, tad atskirais atvejais ja nepasinaudoti būtų tiesiog neprotinga. Štai kelios gudrybės, kurios pasaulio aukštyn kojomis, žinoma, neapvers, bet tikrai mums padės išsisukti iš keblios situacijos. Neveltui juk sakoma, kad liaudies pastebėjimai ir išmintis – brangiau už auksą.
Virtuvėse įsivyravo nauja mada. Dabar vyriausiasis virėjas savo klientams gali pasiūlyti, pvz., netikrų ikrų, pagamintų iš natrio alginato ir kalcio; makaronų, pagamintų iš daržovių arba ledų iš… skysto azoto.