Search Results for: "virtuvės mitų griovėjai"

Kulinarinių „Oskarų” apdovanojimuose „Virtuvės mitų griovėjai” pripažinti geriausiais Lietuvoje ir Rytų Europoje

Kulinarinių „Oskarų” apdovanojimuose „Virtuvės mitų griovėjai” pripažinti geriausiais Lietuvoje ir Rytų Europoje

Šį savaitgalį Paryžiuje, Luvro muziejuje, vyko prestižiniai pasaulio maisto ir vyno knygų apdovanojimai „Gourmand World Cookbook Awards 2013“, neatsitiktinai vadinami kulinariniais „Oskarais”. Juose „Virtuvės mitų griovėjų” trijulė pristatė pirmąją savo knygą “7 ingredientai”, kuri pripažinta pernai metų geriausia kulinarine knyga Lietuvoje ir antra geriausia kulinarine knyga Rytų Europoje. Iš Paryžiuje vykusios parodos Alfas Ivanauskas, Ali Gadžijevas ir knygos fotografas Robertas Daskevičius grįžo su naujausių kulinarijos knygų pundu, užmegztomis pažintimis su kulinarijos pasaulio žvaigždėmis bei dovanotu kanapių sėklų maišeliu.

Kaip užsiauginti violetinių pomidorų ir baltų agurkų

Kaip užsiauginti violetinių pomidorų ir baltų agurkų

Virtuvėje stebinti nepaliaujantys „Virtuvės mitų griovėjai“ nuo šio pavasario ne tik dalinsis, kaip paprastai ir greitai gaminti ypatingo skonio ir išvaizdos patiekalus, bet ir pasiūlys naujomis akimis pažiūrėti į savo auginamas daržoves bei prieskonines žoles. Šiai idėjai palaikyti kulinarų trijulė išleido limituoto kiekio rekomenduojamų daržovių bei prieskonių sėklų rinkinius, iš kurių bus galima užsiauginti violetinės spalvos pomidorų, juodųjų kukurūzų, cinamoninio baziliko, citrininių agurkėlių ir kitokių įdomių daržovių.

Žinomi Lietuvos žmonės netsispyrė sušių manijai (Foto)

Žinomi Lietuvos žmonės netsispyrė sušių manijai (Foto)

Antradienio vakarą Vilniuje lietuvos garsenybes buvo galima išvysti nekur kitur, o restoranų tinklo „Sushi express“ dviejų metų gimtadienio šventėje. Vakaro metu „Virtuvės Mitų griovėjai“- Alfas Ivanauskas, Martynas Praškevičius ir Ali Gadžijevas surengė molekulinės virtuvės spektaklį.