Now Reading
Naktiniai klubai ir sveika gyvensena? Įmanoma!

Naktiniai klubai ir sveika gyvensena? Įmanoma!

Naktiniai klubai ir sveika gyvensena? Įmanoma!

Sportokuras.lt

Naktinėjimas klubuose ir lieknų kūno formų išlaikymas atrodo du nesuderinami dalykai? Anaiptol – 50 kilogramų sverianti mergina vos per 15 minučių aktyvaus šokio gali sudeginti apie 60 kalorijų, o 80 kilogramų svorio vyras atsikratys net 97 kalorijų. Tai beveik 400 apimtis didinančių kalorijų per valandą!

Atsiminkite, jog pastebimesni rezultatai pasiekiami ilgai trunkančios veiklos metu, todėl jei jau einate šokti – geriau darykite kelias ilgas sesijas su trumpomis pertraukėlėmis. Be abejo, jų metu nederėtų riebiai užkandžiauti ar gerti didelius kokteilius, kurie tuojau pat sugrąžins išnaudotas energijos atsargas. Jeigu vartojate alkoholį, maišykite jį su vandeniu arba ledu, o vietoje užkandžių (kurie dažnai būna valgomi ir dėl noro „užmušti“ nemalonų alkoholio skonį ar kvapą) geriau sučiulpkite saldainį.

Reti naktiniai pasilinksminimai tikrai gali būti suderinami su sveiku gyvenimo būdu, jei jų metu jaučiamas saikas. Be to, vakarėliai malšina stresą, atpalaiduoja bei padeda atsikratyti per darbo savaitę susikaupusios įtampos, o tai ypač svarbu rūpinantis tiek fizine, tiek emocine sveikata!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top