Now Reading
Skaitytojų TOP komentarai (balandžio 13-19 d.): „noriu kad ir man taip padarytu:*“

Skaitytojų TOP komentarai (balandžio 13-19 d.): „noriu kad ir man taip padarytu:*“

Skaitytojų TOP komentarai (balandžio 13-19 d.): „noriu kad ir man taip padarytu:*“

Laikas.lt

Sveikindami su atidarytu lauko kavinių ir šiaip lauko sezonu, pristatome jums geriausius, linksmiausius, šmaikščiausius „Laikas.lt“ skaitytojų komentarus. Tikimės, jog linksmybės neleis mūsų pamiršti ir toliau aktyviai dalyvausite smagiose komentatorių diskusijose.

5 vieta. „Nu ir ko ten važiuot?“, – klausia komentatorius Domas, perskaitęs straipsnį  „Ar atlikėja Madonna daugiau nebedainuos Rusijoje?”. Nu, tai ir tiksliai, kam iš vis kažkur važiuoti, kai esi Madonna ir turi nuosavą lėktuvą?

4 vieta. „Oj, įtakoti, kaip kakoti, sakyti negalima …“, – mūsų kalbos kultūros klaidas taiso komentatorė Eglė Marija . Ačiū, daugiau taip nedarysime, tik kaip tą antrąjį žodį taisyti? Jeigu reikia sakyti „turėti įtakos“, tai tuomet ir „turėti kak…“. Hmm, gana keistokai čia skamba, na, bet taisyklės yra taisyklės.

3 vieta. „pedofilų auka…“ – straipsnį „Šešiametė milijonierė mėgaujasi šlove, prabanga ir gurmanišku maistu“. Na žinot, jei pedofilų aukos taip gyvena, tai ir mes norim pas juos!

2 vieta. „Čia net geriau už tą vyruką, kur sliekus pro nosį traukdavo :)))“, – pagiria prezervatyvus ne pagal paskirtį naudojančius jaunuolius komentatorius shane prie straipsnio „Visiška beprotybė. Nauja internautų mada – prezervatyvą įtraukti į nosį ir išsitraukti pro burną”. Visiškai pritariame! Sliekas vargu ar išsaugotų gyvybę po tokių „kelionių“, na o rinkoje sumažėjęs prezervatyvų kiekis gal kažkam padovanos ir naują…

1 vieta. „noriu kad ir man taip padarytu:*“, – prie straipsnio „Eksperimentas įrodė – moterys yra gražesnės nei įsivaizduoja“ savo troškimus išsako komentatorė kate. Nežinome, ko iš tikro mergina norėjo, kad jai padarytų, bet, akivaizdu, kad nepadarė – vėlesnis tos pačios skaitytojos komentaras: „kaip tai padaryti?“. Taigi, geriau griebtis veiksmų pačiai, nes, kol sulauksi, kad aplinkiniai tau „taip padarytų“, gali ir noras praeiti…

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai


Savarankiško savaitgalio, mielieji, nunustokit komentuoti!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top