Now Reading
Mados tendencijos vasaros manikiūrui

Mados tendencijos vasaros manikiūrui

Mados tendencijos vasaros manikiūrui

Jaunimogidas.lt

Kiekvienai merginai nulakuoti ir sutvarkyti nagai – lyg dar vienas aksesuaras, be kurio sunku išeiti iš namu. Kaip keičiasi aprangos tendencijos, taip pat keičiasi ir nagų atspalviai, kurie tarpusavyje privalo derėti. Būkite žavios ir madingos, tegul nagai jums tampa ryškiausiu aksesuaru! Išsirinkite Jums labiausiai patikusią spalvą ir džiaukitės vasara!

„Blizgučiai“ – blizgūs, žėrintys nagai tikrai patrauks ne vieno dėmesį ir taip nulakuoti nagai puikiai tiks vakarėliui. Būkite drąsios ir nebijokite iššūkių!

„Išblyškę nagai“ – natūralių atspalvių manikiūras niekuo neypatingas, tačiau žymiausi mados namai kaip Chanel ar Rag&Bone rinkosi būtent tokius neutralius atspalvius. Pieno baltumo ar lengvus atspalvius turintys lakai šiais metais ypač madingi, juk paprastumas žavi.

„Tamsūs atspalviai“ – tamsūs nagai taip pat išlieka madingi ir šiemet, nors artėjant vasarai norisi lengvų spalvų. Galite nebijoti lakuotis juodai ar tamsiai mėlynai, dėl tamsaus manikiūro tapsite tik dar žavesnėmis.

Raudona – niekada neišeina iš mados, visuomet Jums pasitarnaus. Tiks prie bet ko ir visada rasite su kuo suderinti. Juk klasika niekada nemiršta.

„Metalo bei matiniai atspindžiai“ – matinis atspalvis tapo ypač populiarus, tačiau vis dar atrodo keistai ar neįprastai. Jei matinės spalvos Jūsų nežavi ir su tokiu manikiūru jaučiatės nejaukiai, galite rinktis metalo spalvas. Auksas, bronza ar sidabras – kiekviena iš šių spalvų bus tinkama. Nuo šiol aukso ar sidabro spalvos skirtos ne tik vakarėliams, bet ir dieniniams pasivaikščiojimams.

Smaragdinė žalia – keistas, bet įdomus atspalvis, kuris privers Jus paplušėti ir priderinti aprangą prie nagų. Mados klyksmas su kuriuo teks pakovoti.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

„Dvispalvis lakavimas“ – svarbiausia išsirinkti spalvas, derančias tarpusavyje, na o visą kitą palikite fantazijai. Su dviem spalvomis galite žaisti įvairiai: prancūziškas manikiūras, įvairūs ornamentai, įstrižinis lakavimas ar ant šviesaus lako ryškūs taškučiai visada pakels nuotaiką.

Pilki atspalviai – jei visos aukščiau išvardintos spalvos Jums rėžia akį, o blanki spalva Jums per blanki, pilki atspalviai atrodys labai stilingai.


View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top