Now Reading
Būna ne tik pasakose: siuntą areštinėn nešė katinas!

Būna ne tik pasakose: siuntą areštinėn nešė katinas!

Būna ne tik pasakose: siuntą areštinėn nešė katinas!

Įvairių gudrybių griebiamasi norint sulaikytiems ar bausmę atliekantiems asmenims perduoti draudžiamus daiktus. Jie slepiami maisto produktuose, drabužiuose, knygose ir kitur. Šįkart draudžiamą daiktą vidurnaktį nešė katinas.

Balandžio 18-osios vakare Panevėžio apskrities vyriausiojo policijos komisariato Viešosios tvarkos biuro Areštinės ir konvojaus skyriaus areštinės budėtojas stebėjo vaizdus stebėjimo kamerų monitoriuose.

Tuoj po vidurnakčio budėtojas vidiniame areštinės kieme pamatė katiną.

Būna, kad kartkatėmis koks murklys pro vartų apačią įlenda kieman, ir dėmesio niekas į jį nekreipia. Bet šiojo labai jau oraus, išpuoselėto ir tikrai sočiai maitinto būta. Niekas jo nedomino, nieko jis nebijojo ir drąsiai tapeno vienos kameros link. Atsėlino ir atsitūpė prie lango. O tada… pro kameros, kurioje gyvena administraciniu areštu nubausti žmonės, langą išlindo iš žurnalo susukta tūtelė ir nukrypo katino link. Tas neišsigando – tupėjo lyg prikaltas, niekur nuo lango nesitraukė, nes atnešė, matyt, šeimininkui dovanėlę – makaronų pakelį.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Jį paėmęs areštinės budėtojas rado mobilųjį telefoną ir kortelę su PIN ir PUK kodais. Istorijos, panašios į pasaką, pabaiga nelaiminga – norai neišsipildė!

Laikas.lt

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top