Now Reading
Startuoja nauja lietuviška laida apie keliones

Startuoja nauja lietuviška laida apie keliones

Startuoja nauja lietuviška laida apie keliones

Anksčiau Laikas.lt portale patarimus žarstęs Makalius nuo šiol persikelia į televizijos eterį.

Atostogos, kaip ir šventės – maloniausias laikotarpis metuose. Kai gali palikti visus darbus bei vargus namuose ir pabėgti nuo rutinos. Atostogos kaime ar Palangoje atsibosta, o išsvajotą užsienį aplankyti, atrodo, reikia daug pinigų. Aplinkiniai kalba apie mistines itin pigias keliones, tačiau trūksta informacijos ir drąsos jas išbandyti?

Daugelio keliautojų draugu patapęs interneto personažas Makalius (Rimvydas Širvinskas), iki šiol patarimus žarstęs savo internetiniame puslapyje, pasiruošęs padėti ir išsklaidyti baimes ir abejones. Šį kartą Makalius ne tik aprašys kelionių patarimus, bet ir pats leisis į pigias keliones. Kaip ir priklauso – jis parodys kaip už minimalią pinigų sumą galima aplankyti svečias šalis, parodys kokias sąlygas suteikia pigūs viešbučiai, patars kur išsinuomoti automobilį, kokias vietas verta aplankyti ir pasiūlys daugybę kitų, kiekvienam keliautojui aktualių, idėjų. Visa tai nufilmuos nei per žingsnį neatsitraukiantis operatorius, o koncentruotą, įdomią ir naudingą informaciją visi galės pamatyti laidoje „Makaliaus kelionės”.

„Laidos herojus Makalius keliaus po visą Europą, apsilankydamas ir pačiuose mažiausiuose miesteliuose, atskleisdamas šių vietų žavesį. O kiekvienam laidos žiūrovui patars kaip pamatyti kuo daugiau gražių vietų, išleidžiant minimalią sumą. Manau tai itin aktualu vasaros laikotarpiu.” – pasakojo prodiuserinės kompanijos „Media Lab” vadovas Šarūnas Jasiukevičius.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Laida bus rodoma TV1 kanalu sekmadieniais 13:40 nuo birželio 26 iki rugjūčio 28 dienos. Iš viso – 10 laidų.

Laikas.lt

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top