Now Reading
Daiktų pusryčiai. Lietuviškas „Daiktų viešbučio“ dešimtukas

Daiktų pusryčiai. Lietuviškas „Daiktų viešbučio“ dešimtukas

Daiktų pusryčiai. Lietuviškas „Daiktų viešbučio“ dešimtukas

Šio ketvirtadienio pusryčiams siūlome 8 lietuvių dizainerių 10 unikalaus dizaino kūrinių. Visus juos ir, žinoma, dar daugiau Lietuvos bei užsienio menininkų darbų, galima rasti „Daiktų viešbutyje“.

1. Žilvino Stankevičiaus „Kaleidoskopas“ pagamintas rankomis, naudojant greitai ataugančio lazdyno stiebus ir natūralų Baltijos jūros gintarą.

2. Naurio Kalinausko lentyna „Littera“ puikiai prisitaiko namuose ir sutalpina visas knygas bei kitus daiktus… Lentyna susineria iš itin lengvų plokščių, priklausomai nuo individualių norų gali būti skirtingų dydžių. Galima pasirinkti baltos, juodos ar rudos faneros lentyną.

3. Naurio Kalinausko lentyna „Knyga“ – paslaptingai pagal sienas sklandančios knygos…

4. Dariaus Petrulaičio pjaustymo lentelė sukurta tam, kad palengvintų ir praturtintų kiekvieno iš mūsų buitį! Ji leidžia pasidaryti tobulą sumuštinį bei nepriekaištingai supjaustyti bet kokį maistą.

5. Aistės Nesterovaitės prijuostės tiems, kurie į maisto gaminimą žiūri rimtai. Suteikia galimybę net virtuvėje atrodyti oficialiai.

6. Aistės Nesterovaitės „Krepšių šeima“ sukurta iš labai ilgos juostos. Puikiai tinka dėvėti kasdien. Turi dvi vidines kišenes.

7. Martyno Kazimierėno atšvaitus kurti sugalvota dėl priešpriešos dabartiniams, nes šie yra klaikūs, o dėvėti juos gėda net ir pankui. Nors atšvaitų funkcija – apsisaugoti, įspėti apie save ir stilius čia turėtų mažiausiai rūpėti, tačiau būtent  dėl savo išvaizdos jie ir nėra dėvimi…

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

8. Future Sentiments marškinėliai su stebuklinguoju kilimu sukurti dviejų architektų su meile ir atidumu smulkiausioms detalėms.

9. Juliaus Bučelio padėkliukai „Šešėliai“

10. Juozo Statkevičiaus apyrankės

Laikas.lt

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top