Now Reading
Savaitgalio orai: galėsime pasidžiaugti žiupsniu saulės

Savaitgalio orai: galėsime pasidžiaugti žiupsniu saulės

Savaitgalio orai: galėsime pasidžiaugti žiupsniu saulės

Po itin rudeniškos darbo savaitės, savaitgalį orai po truputį taisysis. Rudeniniai ciklonai nešė lietų ir vėsų orą, tačiau ateinančiomis dienomis pragiedrulių bus daugiau, o lietaus – mažiau.

Artimiausiomis dienomis Lietuvą pasieks aukšto slėgio laukas ir vėjas pasuks iš pietų, todėl orai savaitgalį bus malonesni ir giedresni nei praėjusią savaitę.

Šiandien daugelyje rajonų gali trumpai palyti, o saulė iš debesų pasirodys retokai. Pūs gana stiprus vakarų vėjas. Vidutinė temperatūra pakils iki 15-20 laipsnių šilumos.

Šeštadienį, rugsėjo 10 d., orai taps giedresni, tačiau pūs smarkokas pietvakarinis vėjas. Lietus numatomas daugiausiai vakariniuose rajonuose. O giedrą naktį vairuotojai turėtų būti atsargesni, nes numatomos palankios sąlygos formuotis rūkui. Numatoma temperatūra – 15-20 laipsnių šilumos.

Sekmadienį, rugsėjo 11 d., galėsime pasidžiaugti saule. Pūs ramus pietinis vėjas ir nenumatomi krituliai. Saulė vis dažniau ir dažniau pasirodys iš už debesų. Vidutinė temperatūra pakils iki 18-23 laipsnių šilumos.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Tačiau saulę ir giedrą dangų pirmadienį vėl aptrauks lietingi debesys, tas skubėkit pasidžiaugti malonia šiluma.

Laikas.lt

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top