Now Reading
Jautienos „Carpacio” (Beata)

Jautienos „Carpacio” (Beata)

Jautienos "Carpacio" (Beata)

Jautienos išpjova (geriausia iš kaimo), geras alyvuogių aliejus, mėgstamas sojos padažas, citrina, pipira, provance žolelės, čiobreliai, balzamiko padažas, česnakas, kaparėliai ir tarkuotas Džiūgas.

Užšaldytą jautienos išpjovą, plonais grežinėliais supjaustyti ir sudelioti ant lėkstės. Iš eilės vardintus produktus apipilti, pabarstyti iš viršaus. Visko pagal skonį. Turėtų prieš valgant su šviežia Itališką duoną pastovėti bent 15 min, kad carpacio įgautų tinkamą skonį. Patikėkite: šiam patiekalui abiejingų neliks! 

Patiko receptas? Kelk nykštį!

Pasidalinkite receptu, papasakokite, kaip pasigaminti ir laimėkite 100 litų čekį, kurį galėsite išleisti „Mambo” picerijoje Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje ar Šiauliuose.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top