Now Reading
„Laikas.lt“ savaitės TOP komentarai (rugsėjo 1-7 d.)

„Laikas.lt“ savaitės TOP komentarai (rugsėjo 1-7 d.)

„Laikas.lt“ savaitės TOP komentarai (rugsėjo 1-7 d.)

Laikas.lt

Komentatoriai toliau stebina išradingumu, net sunku išrinkti penketuką geriausiųjų. Vis dėlto, bandom. Pirmosios rudens savaitės topas:

5 vieta. pas daug ką mačiau labai panašius dantis. Tokie dideli ir vienas viršutinis pirmas daugiau atsikišės nei antras, – pastebėjo komentatorius „pastebėjimas“, rašydamas apie šį olandų menininko klipą, kuriame užfiksuota šimtas skirtingo amžiaus žmonių – nuo ką tik gumusios kūdikio, iki šimtamečio. Mes tiesiog neturime ką pridurti.
 
4 vieta. 1. Jau geriau susituokti tryse nei pačiam su savim (buvo toks atvejis); 2. Labai patogu – nereikia meilužio ir draugo ieškoti viename, gali gauti iškart abu. 🙂 Ir kokybė geresnė nei 2in1 :))), – apie santuoką trise samprotauja Slyva. Mums ypač patiko 2in1.
 
3 vieta. Blem, kas čia darosi su laikas.lt? Tai apie lanos-del-rey plaukų spalvą, tai apie Bieberio tatuiruotę… Norėčiau tokį šlamštą skaityt – eičiau į delfi.lt Noriu tikrų straipsnių, arba išjungsiu puslapį, – tiesiai į paširdžius redakcijai smogia Domas, pamatęs žinutę apie naują Lanos del Rey plaukų spalvą. Deja, užmetus akį į dešinėje esantį „Populiariausių straipsnių“ skydelį, matome, kad viršūnėje yra ne kas kitas, o straipsnis apie Justino Bieberio tatuiruotę. Straipsnis apie stimpanką buvo perskaitytas 12 kartų (!) mažiau. Mes siūlome visko, jūs renkatės tai, kas labiau prie širdies.
 
2 vieta. Komentaras: kas per b*bis. Autorius: „dafgag“. Straipsnis Pasidaryk pats. Taškuoti džinsai. Naujausiame žurnalo numeryje rašėme, kaip tokių komentarų autoriai mąsto ir piešėme, kaip jie atrodo.
 
1 vieta. liustra yr be triusiku :), – štai ką šio straipsnio titulinėje nuotraukoje mato Ruslan Krylov. Idėjos autoriams ir įgyvendintojams, Amsterdamo menininkams Anuschka Blommers and Niels Schumm toks apibūdinimas patiktų. Apie ką mes čia? Štai apie ką:
 

 
Susimatysime kitą penktadienį. Nesustokit komentuoti ir mes nesustosime atsakyti!


„Laikas.lt“ komentatoriai – kol kas nedidelė, bet redakciją kasdien nustebinanti bendruomenė. Niekada nežinai, ką po slapyvardžiais pasislėpę internautai pamanys apie vieną ar kitą straipsnį, kaip sureaguos į „Laiko“ nuorodas „Facebooke“. Dažnai tarp jų minčių pasitaiko tikrų aukso grynuolių, kurių neįamžinti būtų nuodėmė. Dėl to portale startavo geriausių savaitės komentarų rubrika.

Kiekvieną penktadienio popietę išrinksime penkis įdomiausius, linksmiausius, keisčiausius ir kitaip dėmesį traukiančius komentarus, savaitės bėgyje parašytus „Laikas.lt“ portale ar „Facebooke“, išrikiuosime juos nuo penktos vietos iki pirmos ir paskelbsime portale.

Visas esamas ir būsimas geriausių savaitės komentarų apžvalgas rasite paspaudę šią nuorodą.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top