Now Reading
Parduodamos žmogaus šlaunys, šonkauliai ir kiti skanėstai (foto)

Parduodamos žmogaus šlaunys, šonkauliai ir kiti skanėstai (foto)

Parduodamos žmogaus šlaunys

Ekodiena.lt

Eilutė prie žmogaus kūno dalių prekystalio gali atrodyti kaip scena iš siaubo filmo, tačiau šį savaitgalį tai savo akimis galėjote išvysti ir netgi pirkėju tapti garsioje Londono „Smithfield“ mėsos parduotuvėje.

Kadangi, kaip visi žinome, kanibalizmas nėra legalus, todėl ir šiuo atveju sunku apsigauti. Tokia viešoji akcija buvo surengta naujo kompiuterinio žaidimo Resident Evil 6 pasirodymo prekyboje proga. Galite tik įtarti, kaip šia viešąja akcija džiaugėsi vegetarai ir veganai! Tai buvo gyvas pavyzdys, kaip jie žiūri į bet kurio gyvulio mėsą.

Nors „prekės“ atrodė klaikiai realistiškos, kojos ir rankos, šlaunų pjausniai, kepenys, šonkauliai ir kitos žmogaus dalys buvo tiesiog nulipdytos ar suformuotos iš gyvulių mėsos.

Visos, dvi dienas veikiančios parduotuvės, surinktos lėšos buvo skirtos kilniam tikslui – buvo paaukotos asociacijai, vienijančiai žmones, kurie netekę savo galūnių ar jiems jos amputuotos.

Vos dvi dienas veikusioje žmogaus mėsos parduotuvėje viskas atrodė labai realistiškai: žmogaus kūno dalys ir organai buvo supakuoti polietileno plėvelėje (kaip ir įprastoje mėsos parduotuvėje), ant priklijuotų etikečių galėjote išvysti ir jų kainas. Galite palyginti gyvulių mėsos ir žmogienos kainas: žmogaus ranka buvo parduodama už 5.99 svaro, pėda – 6 svarus, pigiausiai kainavo žmogaus šlaunies pjausnys – vos 2.99 svaro.

Parduotuvė, kuri dalyvavo šioje, švelniai tariant kraupioje, akcijoje savo internetiniame tinklalapyje į „biografiją“ įrašė: „Šviežia mėsa nuo 1966 metų“.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Taigi, ši reklaminė akcija pritraukė ne tik Resident Evil 6 žaidimo mėgėjus. Buvo kalbama, kad eilutėje prie žmogienos rikiavosi zombių gerbėjai. Tačiau didžiausias prizas atiteko vegetarizmo ir veganizmo šalininkams – taip jie visuomenei parodė savo požiūrį į mėsos valgymą.


View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top