Now Reading
Turbūt gabiausia klasėje: mokyklinėje nuotraukoje – mergaitė su trečiąja akimi

Turbūt gabiausia klasėje: mokyklinėje nuotraukoje – mergaitė su trečiąja akimi

Turbūt gabiausia klasėje: mokyklinėje nuotraukoje – mergaitė su trečiąja akimi

Laikas.lt
Pagal Dailymail.co.uk

Turbūt daugelis prisimenate, kaip su nekantrumu laukdavote klasės nuotraukos, o po to su klasės draugais ją garsiai aptarinėdavote. Ne paslaptis ir tai, jog dažniausiai bent vienam moksleiviui tekdavo atlaikyti lengvų pašaipėlių laviną: ar šypsena kreiva, ar plaukai pasišiaušę, o gal veido išraiška kvailoka… Visgi vienai švedei mergaitei teko kur kas nemalonesnis nuotykis – kasmetinėje fotografijoje ant jos kaktos puikuojasi… trečioji akis!

Šeštokės Tilde Nörgaard šeimyna kreipėsi į šią nedovanotiną klaidą padariusią fotografijos kompaniją, kuri atseikėjo 1500 Švedijos kronų (maždaug 580 litų) kompensaciją. Nelaimingosios mergaitės sesuo Anna spėjo, jog Tilde juos išleis apsipirkinėjimui prekybos centruose.

„Pirmiausia visi juokėsi, Tilde taip pat, nes manėme, jog tai linksma, juokinga. Bet po to pastebėjome, kad tai ją nuliūdino, tuomet supratome, kad blogai, jog jie daro tokias klaidas“, – Švedijos naujienų internetiniam portalui „The Local“ sakė Anna.

Pati neapsižiūrėjimo auka pasakojo, kad šis fotografavimas „Månesköld“ mokykloje (Lidköping, Švedija) nebuvo niekuo išskirtinis.

Bet kokiu atveju, klaida nuotraukų redagavime T. Nörgaard „dovanojo“ trečiąją akį kaktos viduryje, todėl nenuostabu, jog mergaitė kiek nusiminė ir supyko.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Fotografijos kompanijos vadovas sakė neįsivaizduojantis, kaip ši papildoma akis atsirado ant mergaitės veido: „Po to atsivertėme originalią nuotrauką – joje nė vieno moksleivio akys nebuvo užmerktos, todėl nieko redaguoti nereikėjo“.

Moksleivei trumpam gyvenimą apkartinusi kompanija, atsiprašydama už savo aplaidumą, Nörgaard šeimai ne tik suteikė piniginę kompensaciją, bet ir atsiuntė pataisytą fotografiją.
 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top