Now Reading
Receptai „po švenčių“ iš viso pasaulio

Receptai „po švenčių“ iš viso pasaulio

Receptai „po švenčių“ iš viso pasaulio

Lsveikata.lt

Visame pasaulyje egzistuoja daugybė būdų sumažinti pagirių kančias. Per amžius tautos vartoja skirtingus „vaistus“. Apžvelkime juos – jei nepravers jums, gal bus naudinga jūsų vyrui ar svečiams.

Vokietija

Sūdyta arba marinuota silkė.

Kinija

Stipri žalia arbata, vanduo su citrina arba acto šlakeliu.

Rumunija

Riebi sriuba iš subproduktų. Rumunai ją verda iš karvės skrandžio ir įdeda daug česnako.

Italija

Stipri kava, pageidautina espreso. Puodelių kiekis neribojamas.

Japonija

Konservuotos slyvos – vienos arba užsigeriant žalia arbata.

Rusija

Gera garinė pirtis ir negailestingas vanojimas beržine vanta.

Lenkija

Rauginti agurkai ir sūrymas, galima ir su acto šlakeliu. Arba raugintas pienas.

Olandija

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Šaltas alus.

Meksika

Krevetės su aštriu pomidorų padažo, citrinų sulčių ir svogūnų mišiniu.

Jungtinės Amerikos Valstijos

Pomidorų sultys su druska ir žalio kiaušinio tryniu.


View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top