Now Reading
GTA 5 pasirodė žiniasklaidai – detali informacija jau greitai

GTA 5 pasirodė žiniasklaidai – detali informacija jau greitai

GTA 5 pasirodė žiniasklaidai – detali informacija jau greitai

Konstantinas Pushalotas
FaceIT.lt

Už uždarų durų kompanija Rockstar pademonstravo kovinį nuotykių žaidimą Grand Theft Auto 5 (GTA 5). Kompanijos atstovai pareiškė, jog jau padarė projekto demonstracinę versiją, kurią greitu metu pamatys ir visi fanatai.

Šią informaciją savo „Twitter“ paskyroje patvirtino žaidimų žurnalo „Game Informer“ vyriausiasis redaktorius Andy McNamara. Specialistas tvirtina, jog GTA 5 premjera įvyks Niujorke (JAV). Jis taip pat priminė, kad „Grand Theft Auto 5“ pasirodys „Game Informer“ žurnalo viršelyje.
 

 
 
Savo ruožtu, resurso „Kotaku“ žurnalistai pranešė, kad tokie žurnalo atstovų atviravimai prieš naujo numerio pasirodymą išduoda tam tikros informacijos apie patį projektą. Tikėtina, jog GTA 5 demonstracinę versiją bus galima išbandyti ne anksčiau kaip lapkričio mėnesį, ir būtent šis įvykis taps centriniu žurnale „Game Informer“.
 

 
Tokių duomenų pasirodymas vėl atgaivino spekuliacijas dėl „Grand Theft Auto 5“ galutinės versijos debiuto. Resursas „GameStop“ jau išplatino informaciją, kad ilgai laukiamas GTA serijos pratęsimas pasirodys 2013 m. kovo 1 d. Toks vertinimas grindžiamas tuo faktu, kad tuo metu įvyks „God Of War: Ascension“, „Tomb Raider“, „Gears of War: Judgment“ ir „Tom Clancy’s Splinter Cell: Blacklist“ premjera.
 


View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top