Now Reading
Grožio procedūrų vakaras: iš šaldytuvo ant veido

Grožio procedūrų vakaras: iš šaldytuvo ant veido

Grožio procedūrų vakaras: iš šaldytuvo ant veido

Laikas.lt

Nieko nereikės maišyti, gamintis, tiesiog atsidaryti šaldytuvą, išsiimti reikiamą produktą, užsitempti jį ant veido, atsipalaiduoti ir ryt ryte atsibusti gražesniems nei šiandien. 

Kuomet gamta pasimetusi – dabar ruduo ar žiema, mūsų oda taip pat sutrikusi ir praradusi švytėjimą. Kosmetologai rekomenduoja atgaivinti ją kasdien naudojamais maisto produktais.

Kepimo aliejus

Rapsų, saulėgrąžų, alyvuogių, kokosų aliejus labai gerai veikia ne tik veido, bet ir galvos odą. Ypač, kai ji ima pleiskanoti nuo išsausėjimo. Jei tepate galvos odą, itin rūpestingai išskalaukite aliejaus likučius.

Citrina

Citrinos sultys – labai puikus veido tonikas. Jos ne tik šviesina odą, bet ir atveria sporas. Rekomenduojama skiesti su vandeniu. Geriau vengti, jei oda labai jautri.

Medus

Jis turi ne tik antibakterinį poveikį, bet ir maitinamąjį. Tinka ir jautriai odai. Žiemą, viena geriausių priemonių palepinti veido, kaklo, rankų, o gal net viso kūno odą.

Majonezas

Jo sudėtyje esantis vitaminas E ramina odos sudirgimus. Kadangi jis geras antioksidantas, gali būti naudojamas kaip plaukų kaukė ar net priemonė nuo nudegimo. Taip pat rekomenduojamas žmonėms, kurie skundžiasi odos egzema.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Actas

Jis skatina kraujotaką, tad gali būti naudojamas kaip tonikas. Tačiau su actu reikia elgtis atsargiai, nes jis gali išdžiovinti odą ar net sukelti alergines reakcijas. 1/2 stiklinės vandens ir 1/2 stiklinės acto – puiki makiažo valymo priemonė. O jei norite, kad plaukai dar labiau blizgėtų, po galvos trinkimo šampūnu išskalaukite plaukus prieš tai nurodytu mišiniu.

Ir šiokia tokia intriga (nors ir ne maisto produktas, bet kasdien naudojama priemonė) – Dantų pasta

Užsitepkite dantų pastos ant veido ir palaikykite 10 min. Tai puiki priemonė nuo spuogų. Jos sudėtyje esantis floridas turi priešuždegiminį poveikį.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top