Now Reading
Karšta ekstramalų žiema (foto)

Karšta ekstramalų žiema (foto)

Karšta ekstramalų žiema (foto)

Tekstas ir nuotraukos – Aistės Ridikaitės

Šį kartą mes pasakojame apie brolius latvius. Na, ne tik apie juos – lietuvių ekstremalai taip pat labai aktyviai prisideda prie šios iniciatyvos. Tačiau tarptautinio žiemos renginių turo idėja gimė būtent latviams, o konkrečiai – Janis Jansons. „Ride In Baltics“ turas, pernai prasidėjęs Latvijoje, šiemet „užaugo“ iki varžybų visuose Baltijos šalių sniego parkuose. Šis, atrodo, labai paprastas vaikinas sugebėjo ne tik snieglenčių ir slidžių kultūrą pakelti į prioritetinio žiemos sporto lygį, bet ir suvienyti daugybės šalių sportininkus vienam tikslui – tobulėti ir šiuo tobulėjimu dalytis su kitais.

Lapkričio 11 d. įvykus pirmosioms varžyboms Druskininkų „Snow Arenoje“, visų Baltijos šalių sportininkai jau intensyviai treniruojasi kitam turo sustojimui Žagarkalnyje (Latvija). Kadangi per šias varžybas visus prizus nuo nugalėtojų pakylos nusinešė latviai ir estai, lietuviai griežia dantimis ir žada atsirevanšuoti gruodžio 22 d. Sausio 19 d. „Ride In Baltics“ vėl keliasi atgal į Lietuvą – į Ignaliną, kur vyks „Slope style“ varžybos. Po to, žiemai dar labiau įsibėgėjus, žiūrovų ir sportininkų laukia dar 5 turo sustojimai skirtinguose Baltijos šalių sniego parkuose. 

Būtinai informuosime Jus apie šį grandiozinį turą ateinančiose savo laidose, o šį kartą kartu su įvairių šalių sportininkų linkėjimais pateikiame nuotraukų reportažą iš jau įvykusių varžybų „Snow Arenoje“.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top