Now Reading
„Norden Wave“ svečiai šiandien kviečia prie švediško stalo – vaišins nemokamai

„Norden Wave“ svečiai šiandien kviečia prie švediško stalo – vaišins nemokamai

„Norden Wave“ svečiai šiandien kviečia prie švediško stalo – vaišins nemokamai

Laikas.lt

Jau šį penktadienį menų fabrike „Loftas“ pakils ilgai laukta skandinaviškos muzikos banga, kartu su ja startuos naujas ir modernus renginių ciklas „Norden Wave“. Ta proga vieni iš rytdienos vakarėlio svečių švedai „Silverarken“ asmeniškai kviečia visus susipažinti su jais ir jų šalies tradicine virtuve Vilniaus bare „Marsas“.

„Tai savotiškas „Norden Wave“ pre-party, tačiau labiau apie kultūrinę pažintį su atlikėjais – t.y. ne per šiaurietišką muziką, o per šiaurietišką pilvą“, – kvietimą susitikti didžiojo renginio išvakarėse apibūdina „Norden Wave“ organizatorius Rolandas Jarušauskas.

„Silvararken“ „Marse“ ruošiasi gaminti tradicinį švedų patiekalą „palt“ ir juo vaišinti visus svečius ketvirtadienio vakarą, nuo 9-tos, užsukusius į barą.

„Palt – tai kažkas panašaus į lietuviškus cepelinus – mėsa ir bulvės. Didžiausias skirtumas yra tas, kad šis patiekalas yra ruošiamas su bruknių uogiene“, – trumpai švediško stalo meniu pristato R. Jarušauskas.

Kol vilniečiai ir miesto svečiai vaišinsis „Silverarken“ pagaminta vakariene, bus proga ir geriau susipažinti su skandinaviška elektronine muzika.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Visas „Norden Wave“ svečių desantas išsilaipins „Lofte“ jau rytoj. Savo pasirodymus ten surengs smarkiai populiarėjanti danų grupė „Rangleklods“, lietuvių elektroninės muzikos ambasadoriais vadinami „Golden Parazyth“, jau minėti švedai „Silverarken“ bei kiti.


 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top