Now Reading
Vyrą aplink pasaulį už rankos vedusios paslaptingos merginos fotoalbumas (foto)

Vyrą aplink pasaulį už rankos vedusios paslaptingos merginos fotoalbumas (foto)

Vyrą aplink pasaulį už rankos vedusios paslaptingos merginos fotoalbumas (foto)

Laikas.lt
Parengta pagal Dailymail.co.uk

Labai neįprastai ir įdomiai įamžinta kelionė aplink pasaulį rusų fotografo Murado Osmanno. Posakis „Paskui tave, kad ir į pasaulio kraštą“ čia labai tiktų – visose nuotraukose Muradas fotografavo savo merginą, vedančią jį už rankos po įvairias pasaulio šalis. Ne visur vyrai mėgsta būti vedami moterų, ypatingai į parduotuves ar į baleto spektaklį, bet Muradas, regis, buvo labai patenkintas savo vedle, aprodžiusia jam egzotiškus kraštus. Tikrai nebanalus kelionių fotografijos albumas.

Atrodo, kad nuotraukos neturėtų būti kažkuo išskirtinės, bet žiūrint į grakščią moters figūrą ir fone matomus vaizdus, iš tiesų, sužadinamas smalsumas. Moradas šiomis nuotraukomis norėjo užfiksuoti kelionę iš tokio požiūrio taško, kurį mato jis pats. Nuo Venecijos gondolų iki džiunglių Tolimuosiuose Rytuose – visur galime pamatyti vaizdą keliaujančio fotografo akimis, lyg mus pačius vestų žavi mergina, aprodydama pasaulį, kaip savo didžiulius, spalvingus namus. 

Visose fotografijose, nukeliančiose žiūrovus į egzotiškus kraštus, šalia žinomų pasaulio šalių objektų, vedančios merginos veido nepamatysime, taip išlaikoma intriga. Tik pabaigoje galime išvysti abiejų keliauninkų laimingą kelionės pabaigą.

Šiuo fotografu ir jo darbais derėtų pasidomėti įvairioms kelionių agentūroms – vaizdai juose gana įtaigūs.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top