Laikas.lt
Laikas.lt toliau džiaugiasi savo redakcijoje turėdami tikrą šaukšto, puodo ir keptuvės meistrę, kulinarę Jurgą. Reklamos skyriaus vadybininkė keičia amplua ir yra pasiryžusi vesti visus skaitytojus virtuvės keliais bei klystkeliais. Ir taip – kiekvieną sekmadienį. Šią savaitę pristatome Jurgos makaronus su varške ir rūkyta lašiša.
Sudėtis:
100 g. rūkytos lašišos
Indelis tepamos varškės
Makaronų (tinka tokie, kokius labiausiai mėgstate)
Šakelė krapų
1 a.š. garstyčių grūdelių
Kelios skiltelės citrinos ir keletas alyvuogių papuošimui
Eiga:
Išvirkite makaronus, juos nukoškite ir sumaišykite su tepama varške bei garstyčių grūdeliais. Uždenkite puodą ir palikite šiltai keletui minučių. Tuo tarpu galite susmulkinti rūkytą lašišą ir krapus. Makaronus dėkite į lėkštę, ant viršaus gražiai sudėkite lašišą, pabarstykite krapais, papuoškite citrinos skiltele ir alyvuogėmis. O jei dar ir balto vyno turite, štai ir šventiniai sekmadienio pietūs!