Laikas.lt
Laikas.lt toliau džiaugiasi savo redakcijoje turėdami tikrą šaukšto, puodo ir keptuvės meistrę, kulinarę Jurgą. Reklamos skyriaus vadybininkė keičia amplua ir yra pasiryžusi vesti visus skaitytojus virtuvės keliais bei klystkeliais. Ir taip – kiekvieną sekmadienį. Šią savaitę pristatome Jurgos makaronus su varške ir rūkyta lašiša.
Sudėtis:
100 g. rūkytos lašišos
Indelis tepamos varškės
Makaronų (tinka tokie, kokius labiausiai mėgstate)
Šakelė krapų
1 a.š. garstyčių grūdelių
Kelios skiltelės citrinos ir keletas alyvuogių papuošimui
Eiga:
Išvirkite makaronus, juos nukoškite ir sumaišykite su tepama varške bei garstyčių grūdeliais. Uždenkite puodą ir palikite šiltai keletui minučių. Tuo tarpu galite susmulkinti rūkytą lašišą ir krapus. Makaronus dėkite į lėkštę, ant viršaus gražiai sudėkite lašišą, pabarstykite krapais, papuoškite citrinos skiltele ir alyvuogėmis. O jei dar ir balto vyno turite, štai ir šventiniai sekmadienio pietūs!
Skanaus!
Laikas.lt – įdomus ir gyvas portalas kiekvienam. Mūsų tikslas savo skaitytojams teikti išskirtines naujienas iš viso pasaulio. Čia rasite daugybę patarimų, istorijų bei puikių ir daugelio pamėgtų receptų. Lai kiekviena diena su mumis prasideda iš naujo!