Now Reading
Kaip atrodytų suaugę žmonės kūdikio kailyje (foto)

Kaip atrodytų suaugę žmonės kūdikio kailyje (foto)

Kaip atrodytų suaugę žmonės kūdikio kailyje (foto)

Laikas.lt
Parengta pagal Dailymail.co.uk

Jei būtų išrastas amžinos jaunystės eliksyras – tai būtų paklausiausia prekė šių dienų visuomenėje, tą patvirtina ir photoshop‘o stebuklais piktnaudžiaujanti pramogų pasaulio industrija, ir plastinės chirurgijos populiarumas bei kitos jaunystės šaltinėlių paieškos. Štai prancūzų duetas: fotografas Quentinas Curtatas ir nuotraukų retušuotojas Cristianas Girotto sukūrė amžinos jaunystės temą atliepiančią fotografijų seriją pavadinimu „The Outer Child“ („Išorinis vaikas“), kurioje išryškinamas ir į paviršių „ištraukiamas“ portretui pozuojančio modelio vidinis vaikas. Rezultatas gavosi įdomus, bet tuo pačiu šiek tiek šiurpokas.

Fotografijų serija „The Outer Child“ sukurta iš realių žmonių portretinių nuotraukų, kurios photoshop‘o pagalba vėliau buvo „patobulintos“ taip, kad asmenys nuotraukose atrodytų lyg kūdikiai – atskiras žmogus vaizduojamas lyg būtų mažas vaikas.

Šios fotosesijos rezultatas neįprastas akiai – žmonės nuotraukose turi visus, suaugusiam žmogui būdingus „atributus“, tokius kaip barzda ar šukuosena ar drabužiai, bet tuo pačiu jie atspindi savo vaikišką, ar net kūdikišką, pusę –paraudusiais žandukais, nustebusio vaiko veido išraiška, didelėmis apvaliomis akimis ir kt. Pastaroji charakteristika hiperbolizuotai pabrėžia taip visų trokštamą jaunystę ir visuomenėje pasitaikantį infantilumą.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top