Now Reading
Knygų pusryčiuose – Manto Wizard nesudėtingi triukai (konkursas)

Knygų pusryčiuose – Manto Wizard nesudėtingi triukai (konkursas)

Knygų pusryčiuose - Manto Wizard nesudėtingi triukai (konkursas)

Laikas.lt

Knygoje„Kaip pradanginti dramblį ir kiti nesudėtingi triukai“ pateikiami 38 nesudėtingi triukai – su monetomis, virve, nosinaitėmis, kortų triukai, mentaliniai ir kameriniai triukai. Taip pat supažindinama su iliuzijos meno istorija, pagrindinėmis jo taisyklėmis ir iliuzijų rūšimis.

Jei norite, kad daiktai dingtų ar atsirastų jūsų valios pastangomis, čia rasite įvairių būdų, kaip tai padaryti. Jei jums rūpi tik išsiaiškinti, kaip atliekami kai kurie neįtikėtini dalykai, jūsų smalsumas irgi bus patenkintas. Jūs turite išskirtinę progą pažvelgti į slaptą, ko gera, įdomiausią, iliuzijos meno pusę. Kartais paslaptis būna ne mažiau įspūdinga nei pats triukas. Sėkmės mokantis iliuzijos meno paslapčių!

Knygos autorius Mantas Wizard (tikr. Mantas Žmuidinavičius) – iliuzionistas, tarptautinių konkursų laureatas ir prizininkas, Lietuvos iliuzionistų klubo (LIK) viceprezidentas, Baltijos šalių iliuzionistų asociacijos A.M.B.E.R. narys. Vilniaus universitete baigęs filosofijos ir psichologijos mokslus, Mantas ne tik demonstruoja triukus, bet ir kolekcionuoja rekvizitą, teatro kaukes, knygas. Sukaupęs daug žinių apie iliuzijos meno istoriją ir praktiką, jis siekia perteikti kitokį, originalų, požiūrį į šį meną.

Manto kūryba – tai alegorinė kelionė į iliuzijų, vaizdinių ir simbolių pasaulį, kuriame slepiasi didžiausios žmogaus svajonės ir lūkesčiai. 

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai


Dalyvaukite konkurse ir laimėkite knygą čia.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top