Now Reading
Ar atskirtumėte? Identiški dvyniai skirtingais gyvenimais (foto)

Ar atskirtumėte? Identiški dvyniai skirtingais gyvenimais (foto)

Ar atskirtumėte? Identiški dvyniai skirtingais gyvenimais (foto)

Laikas.lt
Pagal Dailymail.co.uk

Ar identiški dvyniai tikrai identiški? Fototografas Martinas Schoelleris, savo naujausioje nuotraukų serijoje užfiksavęs tokias poreles ir trijules, teigia, kad skirtingi gyvenimai jų veiduose įbrėžia žymes, kurios, nors ir nėra akivaizdžios, bet geriau įsižiūrėjus – pastebimos.

„Būna, jog vienas iš dvynių rūko arba yra vedęs, turi vaikų, o kitas vis dar gyvena vakarėliais. Vienas yra ramus, kitas kiek nervingesnis. Pasitaiko ir taip, kad net turėdami beveik identišką išvaizdą, jie yra visiškai skirtingos asmenybės“, – dvynių išvaizdos skirtumų priežastis aiškino amerikietis.

Sutikęs nemažai dvynių porų (ir net trijulių), M. Schoelleris teigia, kad jų tarpusavio santykiai dažnai yra skirtingi: vieni džiaugiasi turėdami geriausią draugą visam gyvenimui, kiti priešingai – jaučiasi blogai, kad brolis ar sesuo atrodo lygiai taip pat kaip jis, kad jie nuolatos yra lyginami. Kai kurie visą gyvenimą stengiasi panašiai kirptis, rengtis, kiti – pabrėžti savo individualumą, skirtingai šukuotis, vertis auskarus, keisti stilių.

 

 

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top