Now Reading
Individualūs natūralios kosmetikos specialistės patarimai. Veido negalima plauti vandeniu?

Individualūs natūralios kosmetikos specialistės patarimai. Veido negalima plauti vandeniu?

Individualūs natūralios kosmetikos specialistės patarimai. Veido negalima plauti vandeniu?

Laikas.lt

Pristatome UAB „Kvapų namai“ gamybos vadovę, natūralios kosmetikos specialistę Rūtą Daunoravičienę, kuri patars jums kaip prižiūrėti veido odą, kokią kosmetiką geriausiai rinktis individualiais atvejais, plačiau papasakos apie odos priežiūrą natūraliomis priemonėmis ir t. t.

Girdėjau, kad veido nepatartina plauti vandeniu. Labai nustebau, nes man kaip tik atrodo, kad tai vienas natūraliausių būdų… Cheminių tonikų ar makiažo valiklių nenaudoju. Dažniausiai nusiprausiu vandeniu, kartais pasidarau pilingą su kava ar medumi ir niekuo nesiskundžiu. Graži, švelni, skaisti oda… Kokia jūsų, kaip specialistės, nuomonė apie vandenį?

Aušra B.

Vanduo tikrai yra pati paprasčiausia ir geriausia prausimosi priemonė. Jei veido oda nejautri, prausimui tiks bet koks vanduo – iš čiaupo, iš butelio, lietaus, ežero ar šaltinio. Jei jūs patenkinta savo oda, reiškia, viską darote teisingai.

Tačiau žmonėms, turintiems jautrią ir sausą odą, jautriems kūdikiams ir vaikams vandentiekio vanduo gali būti per kietas – po prausimosi odą ima traukti, perštėti. Tokiais atvejais geriau naudoti šaltinio vandenį, filtruotą ar atšildytą ledo vandenį. Jautriam veidui prausti itin tiks iš žolynų ar žiedų išdistiliuoti vandenys – hidroliatai, juose mažiau mineralų, bet yra bioaktyvių organinių medžiagų. O vasarą išmėginkite malonumą nusiprausti ryto rasa!

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai


Natūralios kosmetikos specialistė Rūta Daunoravičienė jūsų klausimų laukia el. p. [email protected]

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top