Now Reading
1 m ūgio ir 20 kg svorio 20-metė priversta rengtis vaikiškais drabužiais (foto)

1 m ūgio ir 20 kg svorio 20-metė priversta rengtis vaikiškais drabužiais (foto)

1 m ūgio ir 20 kg svorio 20-metė priversta rengtis vaikiškais drabužiais (foto)

Laikas.lt
Parengta pgl. Dailymail.co.uk

Indijoje gyvenančios mergaitės vardu Laxmi kūnas nustojo keistis, jai būnant 5 metų. Dabar jai dvidešimt, tačiau išoriškai ji atrodo, kaip vaikas: sveria beveik 20 kg, o ūgis vos vos siekia metrą.

Genetinis sutrikimas šią jauną moterį įkalino mažos mergaitės kūne. Augdama Laxmi ištvėrė daugybę patyčių, bet skaudžiausia, pasak jos, tai, kad ji niekada negalės turėti vaikų. Dėl to ji negalvoja ir apie vestuves. Mergina yra taip įbauginta aplinkinių, kad bijo išeiti viena iš namų. Nepatogu jai ir apsipirkinėti vaikiškų drabužių skyriuje, tad už ją tai daro mama. Laxmi brolis kenčia nuo tokio pat sutrikimo, tačiau tai jam nesutrukdė padaryti mokytojo karjerą. Nors jis ir pripažįsta, kad blogų žmonių patyčios daug kartų sunkino jo pasirinktą kelią.


Laxmi (dešinėje) su savo 15-mete seserimi

Laxmi ir jos broliui galėjo padėti augimo hormonas. Tačiau jų šeima vaistams neturėjo pinigų, o dabar jau per vėlu. Su savo likimu susitaikiusi mergina pagaliau išdrįso susirasti darbą ir dabar stovi prie parduotuvės prekystalio atlaikydama begalės žmonių žvilgsnius. Laxmi neseniai gerais pažymiais baigė mokyklą ir svajoja mokytis kompiuterių kursuose.


Nuo tokio pat sutrikimo kenčia ir jos brolis, kuris dabar dirba mokytoju

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top