Now Reading
Kompiuteriniai žaidimai, pareikalavę gyvybių

Kompiuteriniai žaidimai, pareikalavę gyvybių

Kompiuteriniai žaidimai

Laikas.lt

Internetinių žaidimų gausa, jų beatodairiškas prieinamumas ir įnikimas į juos gali pridaryti milžiniškos žalos žmogaus asmenybei, jo artimiesiems ar net pareikalauti gyvybės. Neįtikėtina, tačiau ne vienas, rodos, pramanytas internetinis žaidimas yra kaltas už eilę jaunų žmonių gyvybių.

Čia paminėsime tik kelis garsiausiai nuskambėjusius atvejus, tačiau kiek dar yra tokių, kurie sulaukė mažesnio atgarsio? Taigi derėtų įterpti vieną didaktinį sakinį – kompiuteriniais žaidimais, kaip ir alkoholiu, privaloma mėgautis saikingai. Priešingu atveju, rizikuojama savo bei savo šeimos gerove.

Nužudyti policininkai pagal GTA žaidimą

Devinas Moore’as buvo pamišęs dėl žaidimo „Grand Theft Auto“. Po vieno incidento su policijos pareigūnais jis pasakė maždaug tokius žodžius: gyvenimas yra kaip video žaidimas ir kažkada privalai mirti. Tada staigiu judesiu paėmęs šautuvą iš vieno pareigūno paleido šūvių seriją į tris patrulius ir įsėdęs į policijos mašiną pabėgo.

Trylikamečio savižudybė dėl „WoW“

Žaidimas „World of Warcraft“ buvo taip paveikęs paauglį Xiao Yi, kad jis tėvam net prisipažino, jog jaučiasi jo apnuodytas. Berniukas, norėdamas, kad jo personažas susitiktų su kitais žaidimo veikėjais, nušoko nuo daugiaaukščio pastato.

Žaidimo „Halo 3t“ paveiktas mamos nužudymas

Tėvai, norėdami atitraukti septyniolikmetį Danielį nuo nuo žaidimo „Halo 3t“, jį paslėpė. Pašėlęs iš įniršio paauglys ieškojo jo po visus namus. Deja, rado žaidimą padėtą toje pačioje vietoje, kur buvo laikomas šautuvas. Paėmęs jį vaikinas tėvams liepė užsimerkti, mat turi siurprizą – šovė tėvui ir motinai į galvas. Tėvas išgyveno, mama mirė vietoje.

Mirtis nuo išsekimo žaidžiant „Starcraft“

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

„Starcraft“ – be galo populiarus žaidimas Pietų Korėjoje ir Azijoje. Tai žaidimas, kuris reikalauja visiško atsidavimo. Tad, jei nori būti maksimaliai geras, privalai pasiaukoti visu 100 proc. O tai reiškia, kad valgis, miegas bei kiti dalykai tampa tik trukdžiai siekiant gerų rezultatų. Pietų korėjietis, žinomas kaip „Lee“, buvo rastas negyvas prie šio žaidimo dėl širdies veiklos sutrikimų, kurie išsivystė nuo visiško išsekimo.

Nužudytas vaikas su „Xbox“

Tyrone’as Spellmanas iš JAV su „Xbox“ nužudė savo dukrą, kai ši ne laiku pasipainiojo šiam įsijautus į žaidimo veiksmą.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top