Now Reading
Namas aukštyn kojom

Namas aukštyn kojom

Namas aukštyn kojom

Lzinios.lt

To­kia­me sta­ti­ny­je ima su­ktis gal­va ir net ga­li su­trik­ti orien­ta­ci­ja. Keis­tas na­mas pa­sta­ty­tas Ka­bar­din­kos kai­me ne­to­li Ge­len­dži­ko, Ru­si­jos Juo­do­sios jū­ros ku­ror­to: vie­toj grin­dų pa­da­ry­tas sto­gas, o grin­dys – ten, kur tu­ri bū­ti sto­gas. Vie­nin­te­lis tin­ka­mai šia­me na­me įreng­tas ele­men­tas yra laip­tai. Jais ga­li­ma už­kop­ti į vi­dų. Vi­du­je taip pat vis­kas įreng­ta prieš­in­gai, ki­li­mai ir bal­dai pri­kal­ti prie lu­bų.

Dėl ne­įp­ras­to daik­tų iš­dės­ty­mo šia­me na­me ga­li­ma pa­jus­ti leng­vą svai­gu­lį ar net pra­ras­ti orien­ta­ci­ją. Jo šei­mi­nin­kai ti­ki­na, kad sta­ti­nys tin­ka­mas gy­ven­ti, bet ne­ke­ti­na ten ką nors įkur­din­ti. Na­mas pa­sta­ty­tas iš­skir­ti­nai kaip tu­ris­ti­nis ob­jek­tas. Jis at­vė­rė du­ris lie­pą.

Idė­ja nė­ra nau­ja. Na­mų, ku­rie at­ro­do tar­si bū­tų ap­vers­ti aukš­tyn ko­jo­mis, esa­ma įvai­riuo­se pa­sau­lio mies­tuo­se. Bet pa­pras­tai to­kia tik jų iš­orė, o vi­du­je vis­kas yra kaip įpras­ta – lu­bos su grin­di­mis ne­su­keis­tos.


View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top