Now Reading
Peruquois koncertas „Sielos prisilietimas“ jau šį šeštadienį

Peruquois koncertas „Sielos prisilietimas“ jau šį šeštadienį

Peruquois koncertas „Sielos prisilietimas“ jau šį šeštadienį

Laikas.lt

Rugsėjo 28 d. Vilniuje koncertuosianti australų atlikėja Peruquois į Lietuvą atvyks tiesiai iš Rygos, kur rytoj vyks jos įspūdingo masto koncertas. Jau dabar visi bilietai yra parduoti ir kaimyninės Latvijos gerbėjai nekantrauja susitikti su balsingąja Peru.

Peruquois savo gyvo garso koncertuose apjungia įvairias balso technikas ir plataus spektro muzikinius instrumentus. Renginių metu klausytojai ne tik niūniuoja kartu su atlikėja, bet ir išbando savo pačių balso galimybes. Po jų, tinklalapiuose ir forumuose žmonės dalinasi nepakartojamais įspūdžiais, džiaugiasi visiškai nauja, kitokia patirtimi.

Tie, kas nespėjo įsigyti bilietų į Rygoje vyksiantį koncertą, kviečiami į Vilnių ir Taliną. Vėliau atlikėja pasirodys taip pat Amsterdame, Maskvoje ir kituose Rusijos miestuose. Peruquois keliauja po visą pasaulį ir sparčiai plečia savo filosofijos pasekėjų ratą. Tai jaučiama ir Lietuvoje, nes čia atlikėja atvyksta jau antrą kartą. Savo gerbėjams mūsų šalyje ji skiria šį nuoširdų, Portugalijoje įrašytą kvietimą:

Peruquois koncertas „Sielos prisilietimas“ – šį šeštadienį, rugsėjo 28 d., Čiurlionio Šokio teatro salėje.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Apie Peruquois prieš porą metų Vilniuje vykusį koncertą skaitykite Indiškų ritmų, džiazo melodijų bei mantrų misterija su Peruquois ir Praful

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top