Now Reading
Patarimai vyrui, kuris susitikinėja su apkūnia moterimi

Patarimai vyrui, kuris susitikinėja su apkūnia moterimi

Patarimai vyrui

Darnipora.lt

Mitas, kad visiems vyrams patinka labai liesos moterys. Kai kuriems patinka apkūnesnės dailiosios lyties atstovės. Juk, kaip sakoma, vyras ne šuo, ant kaulų nepuola… Pateikiame dešimt patarimų, kaip suvilioti žavią storuliukę…

Žinoma, nesvarbu, kiek moteris sveria, su jomis visomis reikia elgtis vienodai. Tačiau apkūnesnės moterys į kai kuriuos dalykus gali sureaguoti jautriau, todėl reikia būti atsargiam.

1. Elkitės su ja taip, kaip su bet kuria kita mergina. Pasistenkite neįžeisti jos dėl antsvorio ir neleptelti ko nors tokio, kas ją įskaudintų.

2. Apkabinkite ją kaip galima dažniau. Prie apkūnių moterų prisiglausti galbūt dar maloniau nei prie per daug plonų, juk jums negresia, kad į jūsų krūtinę įsirėš koks kaulas. Būkite bet kada pasiruošęs apkabinti savo apkūnią merginą – tegul ji žino, kad jūs ją dievinate.

3. Neklauskite jos, ar ji norėtų numesti svorio. Kai kurios apkūnios moterys yra laimingos tokos, kokios yra. Tačiau kitos yra nepatenkintos savo svoriu ir norėtų pakoreguoti kūno linijas. Jei norite sužinoti, kokia iš tų moterų yra jūsų draugė, neklauskite jos, verčiau laukite, kol ji pati apie tai pradės kalbėti. Jei ji užsiminė apie tai, kad norėtų pradėti sportuoti ar sveikai maitintis, paskatinkite ir palaikykite ją. Tačiau niekada pirmi nesiūlykite jai to daryti.

4. Supažindinkite ją su savo draugais ir šeima. Didžiuokitės ja, pagirkite ją draugams. Jei jūs vengsite ją supažindinti su savo draugais ir šeima, ji supras, kad kažkas yra ne taip, kad jūs jos gėdijatės ar yra kitų priežasčių, kodėl nenorite to daryti. Tuomet ji greičiausiai nenorės tęsti jūsų santykių.

5. Daugiausia dėmesio kreipkite į jos gerąsias savybes. Mes visi turime ir blogų, ir gerų savybių. Pagalvokite, kodėl ji jus sužavėjo. Neakcentuokite jos svorio, verčiau apmąstykite visas jos geriausias savybes, nuolat jai jas priminkite ir žavėkitės ja. Galbūt ji turi nuostabų humoro jausmą, o galbūt yra labai protinga.

6. Suraskite tokių užsiėmimų, kurie teikia džiaugsmo jums abiems. Džiaukitės vienas kitu ir tobulėkite kartu kaip asmenybės.

7. Stenkitės rengti pasimatymus tokiose vietose, kur renkasi daugiau apkūnesnių moterų. Jei norite, kad jūsų apkūni draugė jaustųsi nevykėle, nusiveskite ją į naktinį klubą, kur linksminasi vien gražuolės, kurių apimtys 90-60-90. Jei norite, kad ji jaustųsi gerai, veskitės ją ten, kur yra ir kitų apkūnių moterų. Pavyzdžiui, į kino teatrą. Jei planuojate keliauti atostogauti, vežkitės ją į Italiją ar Havajus, kur vertinamos apkūnesnės moterys.

8. Pasakykite jai, kad manote, jog ji graži (juk jūs taip manote!) Visoms moterims patinka, kai vyrai joms sako, kad jos yra seksualios ir karštos.
Pasakykite jai tai. Žarstykite savo draugei komplimentus taip dažnai, kaip tik galite.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

9. Nelyginkite jos su kitomis moterimis. Jei pastebite gatvėje liesą merginą, neleiskite, kad ji atitrauktų jūsų dėmesį. Nesakykite savo merginai, kad norėtumėte, jog ji atrodyti taip ar kitaip. Priimkite ją tokią, kokia ji yra.

10. Pagaminkite jai vakarienę ar nusiveskite pavakarieniauti į restoraną. Jei susitikinėjate su apkūnia moterimi, tai nereiškia, kad turite rūpintis jos dieta. Ji pati sprendžia, ką jai valgyti ir ko ne. Tad paruoškite jai romantišką vakarienę intymiam ir romantiškam vakarui…


View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top