Now Reading
Skaitytojų TOP komentarai (rugsėjo 20-27 d.): „Kai netur su kuo, tai tenka su Erdve”

Skaitytojų TOP komentarai (rugsėjo 20-27 d.): „Kai netur su kuo, tai tenka su Erdve”

Skaitytojų TOP komentarai (rugsėjo 20-27 d.): „Kai netur su kuo

Laikas.lt

Darbo savaitę baigiame geriausiais, šmaikščiausiais, kandžiausiais „Laikas.lt“ skaitytojų komentarais.

5 vieta. „na i koncerta tokios tikrai neuzsidesi”, – „Facebook’e“ straipsnį „Liemenėlė, kuri atsisega vos suplojus” komentuoja Vika. Na, kodėl – aplodismentai netiltų visą koncertą, garantuojame!

4 vieta.
„O as ziuriu, kur jos man matytos!!:D”, –  straipsnį „20 turtingiausių porno žvaigždžių” „Facebook’e“ komentuoja Robertas. Aha, iš veido tikrai sunku atpažinti…

3 vieta. „Šitą bičą galima ir Gariūnuose sutikti. Pakonsultuos nevien ir sporto klausimais (:”, – straipsnio „Čempiono patarimai: kaip pradėti sportuoti sporto klube“ herojų demaskuoja komentatorius Šiaip sau. Taigi, merginos, dabar jau žinote, kur svajonių jaunikiai bazuojasi – pirmyn į Gariūnus!

2 vieta.
„tas kuris i chuck norris panasus manau jau krites ,cakas tik vienas gali buti:D”, – dėsto mūsų gerbėjas „Facebook’e“ Egidijus prie straipsnio „Pagaminta Rusijoje: juokingi žymių aktorių antrininkai“. Jo kolega Linas realybę mato kiek kitaip: „tai aisku nukrites.. miega kazkur trukes. juk rusija:)”.

1 vieta. „Kaži, ar ką lopiškesnio dar galima būtų sugalvoti… Kai netur su kuo, tai tenka su Erdve”, – straipsnį „Daug nuogų, su Erdve besimylinčių vyrų – kilnaus tikslo projektas” komentuoja skaitytojas taias. O tai kaip vargšelei Erdvei dabar jaustis?

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Jaukaus savaitgalio, mielieji! Nenustokite komentuoti!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top