Now Reading
Skaitytojų TOP komentarai (spalio 11-18 d.): „Kai jau pagaliau išmokau tobulą duck’ą, pasirodo jis jau ATGYVENA!!! ”

Skaitytojų TOP komentarai (spalio 11-18 d.): „Kai jau pagaliau išmokau tobulą duck’ą, pasirodo jis jau ATGYVENA!!! ”

Skaitytojų TOP komentarai (spalio 11-18 d.): „Kai jau pagaliau išmokau tobulą duck'ą

Laikas.lt

Darbo savaitę baigiame geriausiais, šmaikščiausiais, kandžiausiais „Laikas.lt“ skaitytojų komentarais.

5 vieta. „Už tokio galėjo ir stora tekėt…“, –  straipsnį „Pokyčiai: mergina atsisakė tekėti iki tol, kol nesulieknės“ komentuoja Eva. Fu! Negražu taip sakyt. Bet kartais smagu, kai kiti pasako tai, ką ir mes pagalvojome…

4 vieta. „nereikejo pasilikt vienam namie“, –  straipsnį „Su narkotikais kovojęs Macaulay Culkinas atrodo geriau nei bet kada“ komentuoja mūsų „Facebook“ paskyros gerbėjas Čiarmis. Na, kaip pažiūrėsi: juk tiek Macaulay, tiek Butkutei, kuri viena namuose darė, ką norėjo, dabar sekasi visai neblogai – svarbiausia laiminga pabaiga!

3 vieta. „varau ir as pabandysiu nesekmingai nusizudyt :DDDDD“, – straipsnį apie sulieknėjusį vyrą „Po nesėkmingo bandymo nusižudyti – stulbinami išvaizdos pokyčiai“ komentuoja skaitytojas storas. O mes tiesiog bandėme paskatinti nueiti į sporto klubą…

2 vieta. „pats tas jaukiam pasisedejimui prie zidinio. Gal net kuciu vakarui tiktu – jaukus ir siltas..“, –  straipsnį „Vasara baigėsi – pats laikas įsigyti megztą bikinį“ „Facebook’e“ komentuoja Sandra. Puiki merginos ironija. Na, bent jau dėl Kūčių stalo kompanionų tikimės, kad čia ironija.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

1 vieta. „Nusikeikčiau, bet tada komentarą ištrins… Kai jau pagaliau išmokau tobulą duck’ą, pasirodo jis jau ATGYVENA!!! I don’t wanna live on this planet anymore!!!“, –  prie straipsnio „Naujos mados: „duck face’ą“ keičia „sparrow face’as“!“ sielvartauja mūsų „Facebook“ profilio gerbėja Dukra. Nieko jau čia ir nebepridursi: „Mokytis, mokytis ir dar kartą mokytis!”
 

Jaukaus savaitgalio, mielieji! Nenustokite komentuoti!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top