Now Reading
„Kinas po žvaigždėmis“ kviečia patirti romantiką po žvaigždėmis

„Kinas po žvaigždėmis“ kviečia patirti romantiką po žvaigždėmis

„Kinas po žvaigždėmis“ kviečia patirti romantiką po žvaigždėmis

Laikas.lt

Jaukios vasaros naktys, žvaigždėtas dangus, kino projektoriaus traškesys ir mylimas šalia… Lauko kino projektas „Kinas po žvaigždėmis“ šį savaitgalį skelbia romantiškuoju ir trims savaitgalio dienoms parengė itin romantišką filmų repertuarą.

Kruopščiai kino teatro „Pasaka“ atrinkti jausmingi, nuotaikingi ir meilės sklidini filmai tiks ir jau dešimtmečius skaičiuojančioms poroms ir dar tik pirmuosius nedrąsius žingsnius žengiantiems šviežiems įsimylėjeliams. 

Birželio 26 d, ketvirtadienį, romantiškąjį savaitgalį pradės komiška ispanų drama „Vestuvių čempionatas“. Tai istorija apie vestuves, kurios vyks pačiame Pasaulio fubtolo čempionato įkarštyje, todėl tikrai patiks ir visiems šiuo metu pametusiems galvas dėl futbolo.

Birželio 27 d., penktadienį, lauko kine premjera – romantinė amerikiečių drama Dėl mūsų likimo ir žvaigždės kaltos“. Jautrioje romantinėje dramoje atskleidžiama jaudinanti sunkiai sergančios merginos istorija. Filmas sukurtas pagal populiarų amerikiečių rašytojo Johno Greeno to paties pavadinimo romaną.

Šis visame pasaulyje sulaukė stulbinančios sėkmės ir puikaus kritikų įvertinimo. Lietuvoje kritikai taip pat liaupsina knygą, o skaitytojų komentarai pranoksta puikiausius įvertinimus. 

Unikalu tai, kad ir knygos, ir filmo herojės Heizelės Lankaster prototipas – reali mergina Esthera Earl, kuri kovodama su klastinga liga „Youtube“ kanale kūrė savo vaizdo dienoraštį.

Birželio 28 d., šeštadienį, žiūrovų lauks itin jausminga belgų drama „Lūžęs gyvenimo ratas“. Filmas pasakoja Elizos ir Didje meilės istoriją. Jis kalba, ji klausosi. Jis yra tvirtas ateistas ir tuo pačiu metu – naivus romantikas. Ji išsitatuiravusi ant kaklo kryžių, tačiau kartu – tvirtai stovinti ant žemės.

Nepaisant didelių skirtumų, tai – meilė iš pirmo žvilgsnio. Gimus dukrelei Meibelei, jų laimei nieko netrūksta. Deja, Meibelė rimtai suserga. Didje ir Eliza labai skirtingai išgyvena nelaimę. Tačiau Meibelė nepalieka jiems jokio pasirinkimo. Didje ir Eliza privalo kovoti dėl jos kartu.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Šiais metais „Kinas po žvaigždėmis“ birželio, liepos ir rugpjūčio savaitgaliais – nuo ketvirtdienio iki šeštadienio, po atviru dangumu gero kino mėgėjams parodys daugiau nei 30 naujausių kino filmų ir pasaulinių premjerų.

Mūsų įspūdžiai iš „Kino po žvaigždėmis“ atidarymo drauge su filmu „Žigolo“.

Seansų pradžia: 22.30 val. (rugpjūčio mėnesį nuo 22 val.)
Vieta: Šiuolaikinio meno centro kiemelis, Vokiečių g. 2 / Rūdninkų g. 1, Vilnius
Bilieto kaina: 15 Lt.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top