Now Reading
Kino naktyje – septyni filmai

Kino naktyje – septyni filmai

Kino naktyje - septyni filmai

Netradicinė naktis. Vienas bilietas. Septynios galimybės. Jau šį šeštadienį, spalio 9 d., nuo 22 val. prekybos centre „Ozas“ įsikūrusiame kino teatre „Multikino“ prasideda visiems filmų gurmanams skirta kino fiesta.

„Kino nakties“ metu bus galima pamatyti septynis geriausius ir populiariausius šių metų filmus, laisvai keliaujant iš salės į salę vos su vienu bilietu rankoje.

„Kino nakties“ metu žiūrovams suteikiama unikali galimybė pamatyti septynis kino filmus, kurių pradžios bus atskirtos trumpomis petraukėlėmis, kad lankytojai galėtų apsispręsti, kokį filmą nori pamatyti, kurioje salėje jis rodomas ir spėtų laiku patogiai įsitaisyti savo kėdėje. Tad nuo pradžios iki pabaigos tikrieji kino maniakai vos už 17 litų galės pažiūrėti net 3 filmus, kiekvieno asmeniškai pasirinkta tvarka.

Nepatikus vienam filmui bus galima ramiai išeiti iš seanso ir pereiti į kitoje salėje rodomą patinkantį filmą. „Kino nakties“ organizatoriai pasirūpino, kad rinktis būtų iš ko įvairių skonių kino filmų mėgėjams.

Šeštadienio naktį visose septyniose „Multikino“ salėse bus ir romantinių dramų, ir istorinių įvykių, ir įtempto veiksmo elementų viso pasaulio kinomanus pribloškusiuose filmuose „Pradžia“, „Druska“, „Tai… sudėtinga“, „Robinas Hudas“, „Šerlokas Holmsas“. Įspūdžius sustiprins 3D efektai kino legendomis tapusiose juostose „Įsikūnijimas“ ir „Absoliutus blogis 3“.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

„Kino nakties“ metu paruošta ne tik plati filmų programa, bet ir sumanyta papildomų akcijų, kurios pasirūpins, kad ne tik žiūrovai, bet ir jų skrandžiai būtų patenkinti. Taigi tai puiki proga už vieno bilieto kainą pamatyti net kelis filmus, kuriuos labai norėjai, bet taip ir nespėjai!

Laikas.lt

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top