Now Reading
Pramogų gidas (spalio 8-10 dienomis)

Pramogų gidas (spalio 8-10 dienomis)

Pramogų gidas (spalio 8-10 dienomis)

Antrasis spalio savaitgalis žada didelę dozę saulės, auksiaspalvių lapų ir pramogų, todėl geros nuotaikos trūkumu skųstis neturėtume..

Kinas

Kaune – neabejotinai kino savaitgalis. Tęsiasi Kauno kino festivalis, kuriame daug pačių įvairiausių filmų. Rekomenduojame pasinaudoti galimybe ir pamatyti filmus, kurių paprastai kino teatrai, nei televizijos nerodo!

Nerodo kino teatrai ir trumpametražių filmų, nes tam juk yra kitas festivalis – „Vilniaus kino šortai“, kuris šiemet neapsiriboja vien sostine. Festivalis vienu metu vyks keliuose miestuose – Vilniuje Kaune, Šiauliuose Klaipėdoje ir Panevėžyje.

Festivalio metu galėsite pamatyti trumpuosius filmus iš įvairiausių šalių: Ispanijos, Argentinos, Vokietijos, Danijos, Bulgarijos ir kitur. Esate iš tų, kuriems kino teatruose ilgai sėdint paskausta šonai, kyla nuobodulys? Šis festivalis jums!

Vakarėliai

Bene masiškiausias vakarėlis penktadienio vakarą vyks sostinėje Siemens arenoje, kurioje „Labas“ diskoteka“, tačiau, jei norite privačiau „pasiausti“, priklausomai nuo muzikinio skonio ir publikos, būsite laukiami kituose vakarėliuose.

Kaune, klube „Exit“, kur vakaro ritmą diktuos Iš Amsterdamo atvykstanti Miss Nine, kuri puikiai derina modelio ir didžėjos darbą. Kauniečiai taip pat yra kviečiami į amerikietišką „Playboy“ naktį kurį rengia „Pop Star Bar“ klubas. Klaipėdoje klube „Roxy“ jus linksmins Introforce9 kompanija arba gal norite sudalyvauti „Grožio ir sveikatos 2010” parodos uždarymo vakarėlyje klube Dr. Who?

Kitokios pramogos

Vilniuje pirmąkart vyks mados savaitgalis. Kaip teigia renginio organizatoriai, šio mados savaitgalio tikslas – padaryti juos prieinamus kuo platesnei publikai, ne tokius uždarus kaip tradicinės mados savaitės, kuriose dar ir dabar galioja politika “tik su kvietimais” . Festivalio metu, šeštadienį vyks Gyčio Ivanausko spektaklio premjera „OrlaNdo“, o po jos iki pat paryčių – pasiutęs mados vakarėlis.

Sekmadienį mados savaitgalio programa kelsis į miesto centrą, kaip teigia organizatoriai, mados skveras kelsis į miesto vidurį!

Šeštadienį legendinės „The Beatles“ grupės nariui John Lennon būtų sukakę 70 metų. Taigi gimtadieno proga uostamiesčio melomanams bus pasiūlyta prisiminti vieną įdomiausių grupės “The Beatles” projektų – “Magical mystery tour”.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

“Bitlų” gerbėjams “Magical mystery tour” asocijuojasi su vienu iš geriausių šio ketvertuko muzikos albumų ir netradiciniu muzikiniu kino filmu, kuriame pagrindinį vaidmenį taip pat atliko gerai žinomi “The Beatles” nariai. Filmas buvo be scenarijaus: paremtas improvizacija bei ranka parašytomis idėjomis ir situacijomis. Jo metu būrys „eilinių” žmonių keliavo autobusu ir turėjo patirti neapibrėžtų „magiškų” nuotykių.

O Šiauliuose sekmadienį vyks šunų paroda! Parodoje dalyvaus beveik 800 šunų, virš 150 skirtingų veislių. Dalyviai atvyksta iš Latvijos, Estijos, Rusijos, Baltarusijos, Lenkijos, Suomijos Prodoje bus renkami gražiausi šunys skirtingose klasėse – mažylių, jaunimo, veterenų. Gražiausia šunų pora, geriausias veislynas. Taip pat bus renkamas gražiausias parodos šuo.

Įdomaus ir gyvo savaitgalio, mielieji! Pasirinkite pramogas atsakingai – kad būtų linksma! Visą savaitgalio pramogų repertuarą galite rasti renginių gide.

O pirmadienį jūsų laukia staigmena – ją pavartyti galėsite savo mėgstamoje kavinėje ar parke ant suoliuko. Turbūt nuspėjate…. :).

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top