Now Reading
„Exit“ 2011-aisiais kviečia emigrantus sugrįžti pašokti (video)

„Exit“ 2011-aisiais kviečia emigrantus sugrįžti pašokti (video)

„Exit“  2011-aisiais kviečia emigrantus sugrįžti pašokti (video)

Klubas „Exit“, metus palydėjęs su geriausiais 2010 metų kūriniais, o šiuos pasitikęs su renginiu „Ignas 6H Marathon“, pakalbino didžėjus ir lankytojus apie geriausias praėjusių metų akimirkas ir linkėjimus klubinei kultūrai 2011-aisiais.

Didžėjų čempionato „Piramidė“ laimėtoja Emma palinkėjo klubų lankytojams išlikti nuoširdiems, nes šią išskirtinę jų savybę vieningai mini visi kviestiniai klubų svečiai.

Ignas linkėjo išlikti nuoširdiems ir toliau klausytis šokių muzikos. Kastis Torrau priminė, kad 2011-ieji yra Zuikio metai ir linkėjo klubinėtojams būti šokliems kaip zuikis.

Pirmojo šiemet renginio „Ignas 6h Marathon” metu didžėjai pasakojo, kas yra klubo rezidentas ir kokia jo reikšmė klubinėje kultūroje. Vakaro šeimininkas Ignas priminė, kad net tokios žvaigždės kaip Carl Cox, David Guetta ar „Swedish House Mafia” yra nuolatiniai svečiai savo renginiuose, kurių datų „pajudinti” negali jokie pasaulinių turų planuotojai.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Klubo lankytojai linkėjo emigrantams šiemet grįžti į Lietuvą bent trumpam pašokti į savo gimtąjį miestą ir dėstė savo supratimą apie tai, kas yra klubo rezidentas.

Kas klubinėtojų laukia 2011 metais Ignas pasakoja video reportaže:

Laikas.lt

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top