Now Reading
Woody Allenas koncertuos visai šalia Lietuvos

Woody Allenas koncertuos visai šalia Lietuvos

Woody Allenas koncertuos visai šalia Lietuvos

Woody Allenas pasaulyje laikomas kino genijumi, tačiau mažai kas žino, jog režisierius nuo pat vaikystės domėjosi ir vis dar domisi dviem dalykais – magijos triukais ir grojimu klarnetu.

Pastarasis užsiėmimas jam teikia ypatingai daug džiaugsmo, todėl vyras laikas nuo laiko su gyvo garso grupe pasirodo mažuose Manheteno klubuose ar jaukiuose džiazo festivaliuose. Kovo 23 dieną jis savo muzikiniais sugebėjimais žada pradžiuginti lenkus – surengs džiazo pasirodymą Katovicuose. O tai – maždaug 700 kilometrų nuo Vilniaus.

Katovicai 2016-aisiais taps Europos kultūros sostine, o švęsti lenkai tai pradės būtent nuo Woody Alleno koncerto miesto kultūros centre. Į šventinius renginius kviečiami ir kino gerbėjai, nes per kelias dienas bus parodyti beveik visi kino genijaus filmai. Retrospektyvoje bus ir naujausia jo komedija, šiuo metu rodoma Lietuvos kino teatruose – „Kai sutiksi aukštą tamsiaplaukį“, kurioje vaidina Antonio Banderasas, Anthony Hopkinsas, Freida Pinto, Naomi Watts.

Lietuviams, mėgstantiems ne tik „vudišką“ kiną, bet ir džiazą, Katovicai neturėtų pasirodyti toli – vos apie 700 kilometrų nuo Vilniaus. 

Laikas.lt

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top