Now Reading
Garsių dizainerių spintoje – vienetiniai drabužiai, mažos kainos ir obuolių pyragas (Foto)

Garsių dizainerių spintoje – vienetiniai drabužiai, mažos kainos ir obuolių pyragas (Foto)

Garsių dizainerių spintoje - vienetiniai drabužiai

Visi, kurie neabejingi madai, vienetiniams dizainerių drabužiams ar tiesiog obuolių pyragui penktadienį varstė drabužių parduotuvės V2 CONCEPT STORE duris – juk čia veikė garsaus ir pripažinto Lietuvos dizainerių dueto, Vidos Simanavičiūtės ir Aleksandro Pogriebnojaus, „Vienos dienos parduotuvė“.

 
Lankytojai turėjo galimybę ne tik pabendrauti su pačiais dizaineriais, paragauti ypatingo A. Pogrebnojaus obuolių pyrago ar išgerti šampano taurę – čia jų laukė ir netikėtai mažos unikalių modelių kainos (nuo 100 iki 400 lt) bei galimybė derėtis.
 
Buvo galima įsigyti šaunių ir stilingų dalykėlių iš įvairių kolekcijų: pradedant garsiosiomis knygos formos rankinėmis (kaip Jums patiktų patogi „biblija“ su rankenomis?), moteriškomis suknelėmis, palaidinėmis, nuotaikingais vyriškais šortais ar švarkais, ir baigiant be galo patogiais odiniais batais, ryškiaspalviais auliniais bei, žinoma, originaliais aksesuarais. Be abejo, akis paganyti bei piniginę pakrapštyti vertė ir nuolatinis parduotuvės turinys – garsieji „guminukai“ iš „Melissa“ serijos.
 
Laikas.lt taip pat apsilankė šioje garsių dizainerių spintoje ir parengė Jums fotoreportažą.


Nuotr. Aistės Bimbirytės

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top