Now Reading
Musulmonės nuotrauka ant „Playboy“ viršelio – šokas šeimai

Musulmonės nuotrauka ant „Playboy“ viršelio – šokas šeimai

Musulmonės nuotrauka ant „Playboy“ viršelio - šokas šeimai

Turkiško ir vokiško kraujo turinti manekenė Sila Sahin (25) tapo šiuolaikinės musulmonės pavyzdžiu.

Berlyne gyvenanti ir garsioje muilo operoje „Geri laikai, blogi laikai“ nusifilmavusi S. Sahin susilaukė gerbėjų dėmesio ir islamą išpažįstančios šeimos palaikymo. Tačiau paskutinis jos poelgis pribloškė konservatyvių pažiūrų šeimą. Naujojo žurnalo „Playboy“ numerio viršelyje puikuojasi ne kas kita, kaip nuoga S. Sahin.

„Padariau tai, nes norėjau pasijausti laisva, panaikinti visus iš vaikystės išlikusius apribojimus“, – savo poelgį komentavo apsinuoginti nepabūgęs modelis.

S. Sahin mama nutraukė visus ryšius su dukra, tad modelis neturėjo galimybės su ja net pasikalbėti. Seneliai, tetos ir dėdės taip pat į pasirodžiusias nuotraukas sureagavo su siaubu. Pasak S. Sahin tėvo, sunkiausia šeimai bus ištverti ne tik turkų bendruomenės Vokietijoje, bet ir visų musulmonų pasmerkimą.

S. Sahin savo fotosesiją žurnalui „Playboy“ skyrė visoms merginoms ir moterims iš musulmonų šeimų, kurių teisės visą gyvenimą yra ribojamos, už kurias viską nusprendžia tėvai ar jų dukrai parinktas vyras: „Mes neprivalome gyventi pagal tas taisykles, tad, manau, kad iš tikro dauguma mane tyliai viduje palaiko.“

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

S. Sahin pozavimas žurnalui „Playboy“ – pirmasis toks drąsus moters turkės žingsnis. Modelis sako, kad savo poelgį prilygina garsaus Kubos revoliucionieriaus Che Guevara veiksmams.

Ir nors jos draugai ir gerbėjai džiaugiasi tokia aktorės drąsa, jos šeima jai net neleidžia grįžti namo. Tad S. Sahin vieno interviu televizijoje metu viešai atsiprašė savo tėvų, dar kartą paaiškino jiems savo poelgį ir paprašė priimti ją atgal į šeimą.

Laikas.lt

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top