Now Reading
Velykų dienos – šiltos ir saulėtos

Velykų dienos – šiltos ir saulėtos

Velykų dienos – šiltos ir saulėtos

Ilgasis savaitgalis ir prasidės, ir baigsis gerais orais. Šilumos turėtų „pakakti“ iki pat gegužės.

Didįjį Penktadienį turėtų trumpai palynoti Vilniuje ir Panevėžyje. Kaune bus debesuota su pragiedruliais, Klaipėdoje ir Šiauliuose – mažai debesuota. Daugelyje rajonų sušils iki 15-18 laipsnių, tik Klaipėdoje bus apie 13 laipsnių šilumos. 

Iki pat pirmadienio pūs 1-2 m/sek. besikeičiančios krypties vėjai, Klaipėdoje – 3-4 m/sek. stiprumo. Vienintelė išlyga – šeštadienis, kai pajūryje vėjas pakils iki 5-6 m/sek., o likusiose šalies vietose pūs iki 3-4 m/sek. stiprumo vėjas.

Šeštadienio naktį Šiauliuose ir Panevėžyje dėl giedro ar mažai debesuoto dangaus numatoma mažesnė temperatūra. Sušils iki 3-5 laipsnių. Klaipėdoje – apie 6 laipsnius. Dieną visoje šalyje saulė „užkaitins“ iki 17-20, o pajūryje – iki 16 laipsnių. Bus mažai debesuota.

Sekmadienio naktį ir dieną oro temperatūra bus vienoda beveik visame krašte. Naktį sušils iki 6-8, o dieną iki 17-19 laipsnių. Mažai debesuota, be lietaus.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Pirmadienį šilumos bus panašiai, tik Klaipėdoje dieną kiek atvės – iki 16 laipsnių. Lyti neturėtų, debesų daugės.

Antradienį kiek atvės. Pajūryje naktį laikysis apie 8, o dieną – iki 16 laipsnių temperatūra. Kituose šalies rajonuose termometro stulpelis naktį nukris iki 4-6 laipsnių, o dieną pakils iki 16-18 laipsnių šilumos. Sostinėje laukiama nedidelio lietaus.

Laikas.lt

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top