Now Reading
Prie alaus taurės pristatytas „A&V“ trumpametražis filmas (Foto)

Prie alaus taurės pristatytas „A&V“ trumpametražis filmas (Foto)

Prie alaus taurės pristatytas „A&V“ trumpametražis filmas (Foto)

Aleksandro Pogrebnojaus ir Vidos Simanavičiūtės duetas ir toliau išlieka vieni aktyviausių dizainerių Lietuvoje, kurie ne tik kuria kolekcijas, bet ir bendradarbiauja su sportinių drabužių gamintojais, nuolat rengia kolekcijų pristatymus, ir nevengia netradicinių sprendimų – kaip kad pakviesti visus išgerti alaus.

Būtent išgerti alaus antradienio vakarą dizainerių duetas žurnalistus ir  bičiulius sukvietė į „The Portabello pub“, kuriame parodė šešiomis kino kameromis  darytą filmuką iš praėjusių metų vykusios A&V kolekcijos premjeros pristatymo. 12 minučių filmą sukūrė kolektyvas „Super 8 Picnic in a Hand” ir visiems dar kartą priminė, kad nebylusis kinas taip pat gali būti žavus ir visiškai nebūtina muzikos, nes ją puikiai atstoja besisukančios juostos traškesys.

Aleksandras ir Vida taip pat pristatė vieną modelį iš pirmadienį pasirodysiančios pavasario-vasaros kolekcijos, skirtos „Audimui”,  o gražias margas tympes demonstravo  dizainerio mergina, manekenė Monika Račiūnaitė.

O mums naujosios kolekcijos typmės pasirodė išties gražios, tik, matyt, labiausiai tiks ilgas kojas turinčioms merginoms. Tačiau laukiame kitos savaitės ir pamatysime, ką dar naujo pasiūlys naujoji A&V kolekcija.

Laikas.lt
Nuotr. Erikos Vyšniauskaitės

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top