Now Reading
„McDonald‘s“ komentaras: restoranuose e.coli užkrato nėra

„McDonald‘s“ komentaras: restoranuose e.coli užkrato nėra

„McDonald‘s“ komentaras:  restoranuose e.coli užkrato nėra

Vakar  žiniasklaidoje pasirodė pranešimų apie tai, kad e.coli Virusu Vokietijoje didžioji dalis susirgusių žmonių neva užsikrėtė valgydami „McDonald‘s“ restoranuose Hamburgo oro uostuose.

„McDonald‘s“ rinkos vadovė Lietuvai Virginija Girulska teigia, kad ši informacija yra klaidinanti ir „McDonald‘s“ restoranuose šio viruso bakterijų nerasta.

„Vos pasirodžius pirmiesiems e.coli viruso apraiškoms, visuose pasaulio „McDonald‘s“ restoranuose, ypač Vokietijoje, buvo sugriežtinta ir taip griežta daržovių tiekimo restoranams tvarka, tačiau užkrato atvejų iki šiol tikrai nerasta“, – sako V. Girulska. Bus aiškinamasi, kaip Lietuvoje pasklido klaidinanti informacija, kurios nepateikia jokie patikimi užsienio informacijos šaltiniai. V. Girulskos teigimu, galėjo įvykti nesusipratimas, maisto kokybę kontroliuojančioms institucijoms operatyviai dalinantis informacija.
Dar daugiau – susisiekus su „McDonald‘s“ restoranų atstovais Vokietijoje, pasak V. Girulskos, gautas patvirtinimas, kad šioje šalyje patiekalų su šviežiais agurkais „McDonald‘s“ restoranų meniu šiuo metu nėra, lygiai kaip ir Lietuvos restoranuose.

„Restoranų lankytojai Lietuvoje gali jaustis saugūs, produkcijos kokybę kontroliuojame itin griežtai“, – sako V. Girulska. „McDonald‘s“ restoranams Lietuvoje daržoves – pomidorus, salotas, morkas – tiekia Kaune įsikūrusi lietuvių įmonė „Salpronė“.

Laikas.lt

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top