Now Reading
Kaip įveikti skrydžio baimę? Keletas patarimų

Kaip įveikti skrydžio baimę? Keletas patarimų

Kaip įveikti skrydžio baimę? Keletas patarimų

Kiekvienas iš mūsų norėtų lėktuvais apkeliauti jei ne aplink pasaulį, tai bent egzotiškiausius kraštus, paragauti vietinių patiekalų ir pažvelgti į žvaigždes danguje. Tačiau visam tam trukdo baimė… skristi.

Galime jus nuraminti – yra pasaulyje žmonių, bijančių daug paprastesnių dalykų – tokių nekaltų padarėlių kaip drugeliai. 

Gerai bent jau tai, kad pats sau prisipažįstate apie baimę skristi. Ją įveikti taip pat paprasta kaip ir bijoti. Juk norite nuvykti kuo toliau ir kuo greičiau.

Dažniausiai baimė skristi ir paprasčiausias nenoras ją įveikti pateisinamas labai paprastai:

  • Man ir taip gera keliauti. Kam man tas lėktuvas.

Toks pasiteisinimas šiuolaikiniame pasaulyje skamba keistokai. Nejau norėtumėte į svajingą atostogų rojų visą savaitę vykti autobusu, o po to dar savaitę praleisti kelionėje namo. Vertėtų prisiminti, kad ekskursijos po egzotiškas šalis taip pat gali vykti dulkėmis ir prakaitu trenkiančiu autobusu. Tuo tarpu lėktuvais pasiekti kitą žemyną netruks ir paros, patirsite daugiau komforto ir sugaišite mažiau gautų atostogų laiko – dar ir grįžę namo spėsite atsipūsti. Keleivinis oro transportas ir yra tam, kad galėtumėt įveikti didelius atstumus per kuo trumpesnį laiką.

  • Esu per daug užimtas, kad domėčiausi kaip šią baimę įveikti.

Na, jei jau randate laiko naršyti po internetą, tai tikrai apie 10 minučių galėtumėt skirti ir baimės įveikimo paieškoms. Internete apstu tokios informacijos, tad per daug laiko tikrai nesugaišite.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

  • Aš niekada neatsikratysiu šios baimės. Tai kam bandyti?

Neteisingai, jums būtina kovoti su šia fobija. Tik taip pagerinsite savo dvasinę būseną. Niekada neatsisakykite vilties išgyti. Tik pagalvokite, jei visą gyvenimą bijosite paprasčiausių drugelių, o juos dažnai matysite vaikų ir anūkų rankose. 

Pagalvokite, kaip pasikeistų jūsų gyvenimas, jeigu į lėktuvą sugebėtumėt lipti taip pat paprastai kaip į traukinį. Prisiminkite, kad artimojo susisiekimo oro linijų paslaugos visai kitokios nei tolimųjų reisų, kur skrydžio metu gaunate skaniai pavalgyti, patogiai sėdite, o paprašę gausite ir naujausių filmų bei žaidimų.

Keliausite taip, kaip dar niekad nekeliavę!

Laikas.lt

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top