Now Reading
„Velomaratonas“ skatins komandinę dvasią

„Velomaratonas“ skatins komandinę dvasią

„Velomaratonas“ skatins komandinę dvasią

Rugpjūčio 21 d., sekmadienį, įvyksiančio populiariausio dviračių renginio „Velomaratono“ organizatoriai ragina dalyvius burtis į originalias komandas. Tokiu būdu maratone norima sukurti ne tik sportinę dvasią, bet ir itin šventišką atmosferą.

Kaip teigia renginio organizatorius, Nacionalinio automobilių klubo direktorius Benediktas Vanagas, pernai „Velomaratone“ dalyviai, jungdamiesi į komandas, pasidarė specialius marškinėlius, važiavo su savo vėliavomis ir pan. Pasak jo, tai itin sveikintina iniciatyva, kurią norima išlaikyti bei paskatinti ir šiemet.

„Norime sukurti metų šventę, sujungiančią visus dviračių entuziastus bei socialiai aktyvius renginio dalyvius. Komandai ruošiantis maratono startui drauge, stiprinama jos dvasia, o pasirinkti originalūs atributai, sustiprina šventinį nusiteikimą. Mums labai malonu, kad galime prie to prisidėti ir dviračių maratone matyti ne tik sportiškai, bet ir šventiškai nusiteikusius dalyvius“, – sako B. Vanagas.

Skatinant tokią praktiką, „Velomaratono“ organizatoriai kartu su didžiausiu naujienų portalu Delfi, įsteigė specialų originaliausios komandos apdovanojimą. Pasak portalo komunikacijos vadovės Aistės Žilinskienės, tokiu būdu tikimasi paskatinti dalyvių kūrybiškumą, perteikiant nusiteikimą didžiausios dviračių šventės atžvilgiu.

Originaliausia komanda bus renkama atsižvelgiant į šiuos pagrindinius kriterijus: pasirinktą idėją/ koncepciją ir komandinį idėjos išpildymą. Nugalėtojus išrinks renginio organizatoriai kartu su portalo atstovais.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

„Velomaratonas“ – antrus metus priešpaskutinį rugpjūčio sekmadienį vykstantis populiariausias renginys dviratininkams Lietuvoje. Jo metu trijų kategorijų dviratininkai – vaikai, mėgėjai ir profesionalai – važiuoja įspūdinga dviračių maratono trasa, esančia Vilniaus senamiestyje. Renginio metu profesionalūs sportininkai rungsis 80 arba 40 km trasoje, mėgėjų kategorijos dalyviai važiuos 24 km, o vaikų grupė – 2,4 km. Oficiali renginio svetainė Velomaratonas.lt.

Laikas.lt

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top