Now Reading
J. Statkevičius: „Mylimas darbas – romanas visam gyvenimui“

J. Statkevičius: „Mylimas darbas – romanas visam gyvenimui“

J. Statkevičius: „Mylimas darbas – romanas visam gyvenimui“

Lapkričio 16 , trečiadienį 18 ir 21 val., Vilniuje, Pramogų arenoje, tūkstančiai Juozo Statkevičiaus talento gerbėjų išvys naują, jau ketvirtąjį didįjį mados pristatymą Pavasaris–vasara 2012.

Šioje kolekcijoje laikui ir trumpalaikės mados įnoriams nepavaldūs couture klasės drabužiai, tačiau neapsieita be naujienų, pernai pristatyta vyriška kolekcijos dalis sulauke stulbinančio pasisekimo, todėl šiemet, jūsų teismui – džinsų linija, rankinės, akseuarai,sidabrinės apyrankės, sąsagos,skrybėlės. Juozo drabužiai – tai liukso šarvas nuo išorinio pasaulio, didžiulė kolekcija, nepavaldi laikui, infliacijai ir geografijai. 

Kitą sezoną šiuolaikiškos moters kūną apgaubs vardiniai specialiai Juozui Statkevičiui Italijoje išmarginti naturalūs šilkai, organza, cadi bei plonutė prancūziška DORMEUIL vilna-buklė.

Grakštūs, patogūs, tiesūs ir kerintys oriniai, apimtiniai siluetai, podiumą užkariaus šiuolaikiška improvizacija su nesenstančiais, visada aktualiais kino klasikos įvaizdžiais ir ištikimybė tikrajam haute couture, ne vienkartinėmis raudono kilimo suknelėmis. Tai prabangus garderobas, kurį puikiaisiai galima vilkėti ir dieną, ir vakare. Avalynę sukūrė specialiai madų namams nepralenkiamasis MANOLO BLAHNIK.

Manekenės segės deimantinius papuošalus. Kolekcijos modelius sutiko demonstruoti Ingrida Sabonienė ir jos dukra Aušrinė Sabonytė bei prima balerina, neprilygstamoji, Lietuvą paliekanti Eglė Špokaitė bei geriausiai mūsų mados namų stilių atspindinti Londone gyvenanti Ditė Antanaitytė.
2012 kolekcijoje – 20 įspūdingų stilingam laisvalaikiui vyriškų modelių, kurie šiemet ne tokie struktūriniai. Priešingai – plaukiančių linijų iš CADI šilko kostiumai, šilkiniai ir medvilniniai marškiniai bei striukės. Taip pat visi vyrams reikalingi, patogiai sukonstruoti, iš rinktinių medžiagų sukurti nebanalūs aksesuarai. Ši linija turėtų būti įdomi plataus akiračio, didelio mastelio vyrams, kurie rūpinasi savo išvaizda, įvaizdžiu. Šie rūbai leis atrodyti bohemiškais, aristokratiškais tiek Vilniuje, tiek Paryžiuje, Londone ar Niujorke. Todėl podiumu einant išvysite talentingą aktorių ir režisierių Dexter Fletcher.

Vyriškos rankinės, diržai ir avalynė kasdienai ir atostogoms iš itališkos odos, jos niekad neatrodys praėjusio sezono, nes jas nešiosiantys vertina patogumą ir universalumą.

Grimas, šukuosenos – kontrastai. Tai lyg trapi balerina brutaliame mašinų fabrike, skaistus blyškus veidas,saikingai modeliuoti bruožai, nė lašo vulgarumo. Grimuos pasaulio madų sostinėse dirbantys meistrai.

Kruopštūs siuvinėjimai , kilogramai SWAROVSKI akmenėlių, neišmatuojamos šilko kaskados, plunksnų stirtos. Profesionalams tai – kasdienybė. Skaičiuoti, kiek visko sunaudota, yra naivuolių reikalas.

Pribloškianti kokybė, proporcijos, lengvumo įspūdis, fantazija ir funkcionalumas, turėjimas ką pasakyti darbais žiūrovui – svarbus dalykas, kuriant aukštąją madą.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Ne tik akis, bet ir ausis malonins specialiai atrinkta Juozo Statkevičiaus ir didžėjaus Andriaus Alien‘o meistriškai sumiksuota muzika. Ji turėtų būti puikus fonas, ji sustiprins įspūdį, sukurs, užkaitintins atmosferą.

Taip pat labai svarbu scenografija, kurią jau ne pirmą kartą kolekcijos pristatymui sukūrė šviesaus atminimo įžymiausia scenografė – Jūratė Paulėkaitė. Stengiami įvykdyti visas jos sumanytas vizijas.
O taip pat neapsieita be režisūros. Renginio režisierius – talentingasis Gintaras Varnas. Šviesos ir šešėlių meistrai – Eugenijus Sabaliauskas ir Mindaugas Skuminas. Renginio metu ant podiumo ir užkulisiuose talkins daugiau nei 150 žmonių. Renginį kaip visada filmuoja Lietuvos televizijos kanalai bei FASHION TV. 

Visus susirinkusius KARŪNA vaišins naujais gaminiais, laukiančius kolekcijos pristatymo atgaivins Egidijaus Dragūno ekologiškas gėrimas. Kviestinius svečius aptarnaus restoranas STEAKHOUSE HAZIENDA. Jie bus vaišinami šampanu MEUNIER ir kava LAVAZZA.

Laikas.lt

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top