Now Reading
Muzikiniai pusryčiai. Tai tik cigaretė, kurią rūko princesė

Muzikiniai pusryčiai. Tai tik cigaretė, kurią rūko princesė

Muzikiniai pusryčiai. Tai tik cigaretė

Pirmadienio Laikas.lt muzikiniams pusryčiams siūlome puikią atlikėjos iš Naujosios Zelandijos – Chelsea Nikkel – dainą ir muzikinį klipą „The Cigarette Duet“. 

Dainininkei ir jos kūrybai (ypač naujam albumui) didelę įtaką padarė klasikiniai Walto Disnėjaus filmukai ir jų muzikiniai takeliai, o slapyvardis princesė Chelsea jai buvo priklijuotas dar tada, kai ji koncertavo su kita punk stiliaus grupe. Muzikinių pusryčių dainoje  „The Cigarette Duet“ kartu su princese dainuoja Jonathonas Bree.

„The Cigarette Duet“  pasakojamas tikras muzikantės pokalbis su jos vaikinu apie rūkymo įpročius. „Manau, kad rūkymas – blogas įprotis, bet labai įdomu šį dalyką įterpti į tarpusavio santykius. Seniau rūkiau ir mano vaikinas to nekentė. Ir dainoje mes nesame prieš rūkymą, o labiau diskutuojame apie tai”, – pasakoja Ch. Nikkel.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Dainininkė taip pat priklauso (tiksliau, kartais koncertuoja)  indie pop grupei „The Brunettes“, kurioje taip pat groja ir minėtasis J. Bree. Jis prisidėjo ne tik prie dainos „The Cigarette Duet“, bet ir prie viso princesės albumo „Lil’ Golden Book”, kurį muzikantė įrašė savo miegamajame.

Gero klausymo ir dėkojame skaitytojai Sonatai už nuorodą (Jūs taip pat galite siųsti savo mėgstamas dainas ir jų video klipus [email protected]).

Laikas.lt

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top