Now Reading
Tailandietis vedė mirusią sužadėtinę (Foto)

Tailandietis vedė mirusią sužadėtinę (Foto)

Tailandietis vedė mirusią sužadėtinę (Foto)

Laikas.lt

Tragiška meilės istorija: 10 metų trukusi draugystė ir netikėta mylimosios mirtis. Tailandietis nusprendė ištesėti duotą pažadą ir vedė avarijoje žuvusią sužadėtinę.

Žmonės tiesiog neteko žado, kai 28 m. Chadilas Deffy nusprendė vesti 29 m. Sarinya Kamsook po to, kai ši žuvo avarijoje. Sarinya mirtis išties tragiška: per žiaurią avariją mergina sunkiai sužeista, o jos gyvybė netrukus užgeso, medikams laiku nesuteikus būtinos pagalbos.

Pora šiais metais planavo vestuvės, o būsimoji nuotaka žuvo likus vos kelioms dienoms iki didžiosios šventės. Chadilas vietoje šermenų nusprendė surengti kuklią vestuvių ceremoniją ir tesėti pažadą. 

Sarinya

Chadilas ir Sarinya draugavo net 10 metų. Vestuvės buvo ilgai atidėliojamos, nes Chadilas norėjo baigti mokslus. Galiausiai, praeitas metais nuspręsta nebeatidėlioti ir susituokti dar šiemet. Turbūt dėl to, graužiamas sąžinės, Chadilas ir nusprendė ištesėti pažadą.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Internete iš karto pasklido informacija ir nuotraukos bei video siužetai iš vestuvių ceremonijos. Medžiagoje matyti, kaip Chadilas bučiuoja mylimosios lavoną, mauna vestuvių žiedą ir meldžiasi, tikėdamasis, kad taip Sarinya siela ilsėsis ramybėje.

Taip pat Laikas.lt skaitykite – Keisčiausios santuokos pasaulyje.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top