Now Reading
Moteris vampyrė: „Mano kūnas – stiprybės ir nemirtingumo simbolis“ (Foto)

Moteris vampyrė: „Mano kūnas – stiprybės ir nemirtingumo simbolis“ (Foto)

Moteris vampyrė: „Mano kūnas – stiprybės ir nemirtingumo simbolis“ (Foto)

Laikas.lt

Susipažinkite – ji 35 m. tatuiruočių meistrė iš Meksikos Mary Jose Cristerna. Keista išvaizda garsėjanti moteris savo vadina vampyre ir teigia, kad jos kūnas – nemirtingumo ir stiprybės simbolis.

Mary vardą pasaulis išgirdo sausio 28 d. Venesueloje vykusioje tatuiruočių parodoje, surinkusioje per 200 žymiausių tatuiruočių meistrų.. Vietoje, kur žmonės siekia atkreipti dėmesį ne tatuiruotėmis, bet ir viešai pasikabindami ant metalinių kablių, Mary susilaukė daugiausiai dėmesio.

Prieš ir po

„Gyvenimas trumpas ir dažnai žmonės jį švaisto skirtingiems dalykams. Aš pasirinkau grožį. Man tai yra gražu, todėl ir pasirinkau tokia tapti“, – interviu pasakojo Mary. Čia pat prisipažysta, kad siekia tapti nemirtinga.

Tiesa, panašu, kad moteris savo tikslą visgi pasieks – praeitą rugsėjį vienas vaško muziejus pasiūlė Mary padaryti jos vaškinė skulptūrą. O dar pridėkime nesibaigiančius interviu, fotosesijas ir visai neblogus pačios Mary daromus tatuiruočių darbus.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Nepaisant, švelniai tariant, keistos išvaizdos, Mary teigia, kad gyvena visiškai paprastą gyvenimą. Moteris yra katalikė ir turi vaikus. Jos ateities planuose – dar daugiau kūno pokyčių. Netrukus ji įsidės dar daugiau ragų implantų.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top