Now Reading
Konferencija „Baltijos Elektronika“ – jau šį šeštadienį

Konferencija „Baltijos Elektronika“ – jau šį šeštadienį

Konferencija „Baltijos Elektronika“ – jau šį šeštadienį

Laikas.lt

Šį šeštadienį vakarėlių mėgėjams, didžėjams, atlikėjams ir kitiems naktiniams paukščiams bus dėl ko atsikelti anksčiau pietų – dešimtą ryto „Menų Spaustuvėje“ prasidės antroji „Baltijos Elektronikos“ konferencija. Čia savo patirtimi dalinsis daugiau nei 20 dalyvių iš Lietuvos bei užsienio, taip pat vyks muzikinės dirbtuvės.

Šių metų konferencijoje – nemažai bendresnių temų, lankytojus supažindinsiančių su elektroninės muzikos scena ir jos raida. Akademikas, didžėjus, prodiuseris ir žurnalistas Ewan Pearson pasakos apie elektroninės muzikos evoliuciją ir prognozuos jos ateitį, Tomas Pečkys, rašantis knygą apie Lietuvos naktinio gyvenimo istoriją, lygins kaip ši kultūra Lietuvoje atrodo dabar ir sovietmečiu, o beats ir hip hop scenos atstovas Vaiper Despotin ves diskusiją apie beats scenos raidą ir ištakas Lietuvoje.

Trys temos palies kiek konkretesnius elektroninės šokių muzikos scenos aspektus. Aštuoniolika metų už pulto stovinti didžėjė Jennifer Cardini pristatys didžėjaus kelią link išgarsėjimo ir čia laukiančius iššūkius, daugiau nei 180 įrašų išleidusios leidybinės bendrovės „Playhouse“ vadovas Heiko MSO dalinsis vadovavimo tokiai agentūrai patirtimi, o keturių didžiausių Lietuvoje elektroninės muzikos festivalių organizatoriai bei Vidis diskutuos apie festivalių organizavimą.

Trokštantys mažiau istorijų ir daugiau praktikos taip pat nebus nuskriausti. Didžėjai ir atlikėjai galės pasisemti marketingo išminties iš Tomo Ramanausko, vakarėlių organizatoriai – paklausyti Ramūno Zilnio patarimų, kaip rašyti pranešimus spaudai, o muzikos kūrėjai – sudalyvauti „iDeal“ muzikinėse dirbtuvėse, kurių darbui vadovaus prodiuseriai iš Vokietijos Dirk Leyers ir Nerk.

Konferencijai pasibaigus nuo naktinio gyvenimo aptarinėjimo ir darbų bus pereita prie maloniosios pusės – šokių ir pašnekesių galingame dūzgia vakarėlyje klube „Soulbox“, kuriame gros visi penki užsienio svečiai ir visas desantas didžėjų iš Lietuvos.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Tiksli programa ir daugiau informacijos rasite čia.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top